2777
2789
عنوان

ترسناک ترین اتفاقی که تا بحال براتون افتاده😱😳ورود باردارا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 176 پست
تو جاده بودیم لاستیک تریلی بازشد و امد رو ما...ماشینمون له شد..ماشین چپ کرد و خدا رحم کرد زنده موندی ...

جونتون سلامت باشه ماشبن فدا سرتون 

خداروشکر چیزی نشده

نمیدونم چرا یلحظه حس کردم صحنه تصادفو دیدم ماشینتون پارس بود؟ یا سفید بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میلیونی خرج کردم هیچ اثری نداشت البته برای مشکل خود و شوهرم نمیرم اول میخوام ببینم طالعم چیه؟ مشک ...

ببین هر چقدر بیشتر بری سمتشون بیشتر اذیت میشی .خواهر من هی میرفت ک بختش باز بشه بعد کلا همیشه دلمرده بود صورتش بی روح بود همش تو کاراش بد میورد . بدتر جای اینکه بختش باز بشه بدترم شده بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
جونتون سلامت باشه ماشبن فدا سرتون خداروشکر چیزی نشدهنمیدونم چرا یلحظه حس کردم صحنه تصادفو دیدم ماشین ...

نه پارس نبود..ال 90بود سفید....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

با همسرم تو ماشین بودیم تو جاده مخصوص که لاستیک یه تریلی از زیر در رفت و تو جاده سمت ماشین ما میومد به طرز معجزه آسایی برخورد کرد به گاردریل و خدا را شکر بخیر گذشت

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
ما تازه اومدیم این خونمون (اینو بگم که ایران زندگی نمیکنم،میگم چون مربوط به چیزیه که میخوام تعریف کن ...

تاپیک زدی درباره ش یادمه . یا کامنت زده بودی یبار

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ما تازه اومدیم این خونمون (اینو بگم که ایران زندگی نمیکنم،میگم چون مربوط به چیزیه که میخوام تعریف کن ...

پرام مث فیلم ترسناکا 

صلیب برعکس نشون دهنده وجود اجنس

ولی یچیزیم ک هس احتمالا صاحبای قبلی خونه برا ترسوندن شما اینکارو کردن🤣به هرحال تو پیداش کردی جایی ک دید نداشته رو پس ثابل دیدنه

خب بعد چطور پیدا شدی چیشد کامل نمیگی

هیچی دیگه یارو منو داشت میبرد از کوچه پس کوچه رد کنه یهو مامانم زد بهش مرده فرار کرد رف. خداروشکر مامانم پیدام کرد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
پرام مث فیلم ترسناکا صلیب برعکس نشون دهنده وجود اجنسولی یچیزیم ک هس احتمالا صاحبای قبلی خونه برا ترس ...

بابا صاحبای قبلی خیلی پیرن

اصلا امکان نداره کار اونا باشه 

درکل چیز عجیبی بود

من ولی چیز ترسناکی برام اتفاق نیفتاده تو این خونه تا حالا

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584