2777
2789
عنوان

بیاید بگم دوست پسرم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 51 پست
پس چرا باهام دوسته؟؟؟؟؟؟؟ پلن ازدواج چیده حتی خب چرا نمیره

چون نگهت داره برا حس خوبی که بهش میدی تو شرایط تو بودم اخرش جز حقارت چیزی برام نداشت بیخیالش شو ببین خودش چیکار میکنه درضمن به اقا پسر گفتی مامان چرا تماس نگرفتن و ایشون جواب سربالا داده بهت خودت بگیر دیگه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من با کسی که قصدش جدی نیست چرا باید ادامه بدم ؟ جوابش رو نده دیگه تا بره زنگ بزنه

واقعا چرا دارم ادامه میدم    وقتی اینو میگم میگه قصدم جدیه همه چیو بسپار بهم درستش،میکنم    ولی میدونم زر میزنه

واقعا چرا دارم ادامه میدم وقتی اینو میگم میگه قصدم جدیه همه چیو بسپار بهم درستش،میکنم ولی میدو ...

اشتباه می‌کنی ادامه میدی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
چون نگهت داره برا حس خوبی که بهش میدی تو شرایط تو بودم اخرش جز حقارت چیزی برام نداشت بیخیالش شو ببین ...

واقعه داره بازیم میده یعنی؟؟؟؟😔😔😔😔 با پروندن خواستگار های من ؟؟؟همینه ازم همش میپرسه بگو همیشه پیشم میمونی😑

واقعه داره بازیم میده یعنی؟؟؟؟😔😔😔😔 با پروندن خواستگار های من ؟؟؟همینه ازم همش میپرسه بگو همیشه پ ...

بگو‌میخوام روی فلان خواستگارم فکر کنم ببین چی میگه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

هزار بار گفتم میگه تو با من قول و قرار گذاشتی وقتی منو دوست داری چه طور میتونی بری با یه نفر دیگه آ ...

بگو اگ تو روی قول و قرارت بودی زودتر میومدی پس حدی نیستی

منم اینجوری نمیتونم رو قولم بمونم 

ساقی به نور باده برافروز جام ما

چند سالتونه و جند ساله با همید؟ واقعا رابطه از مدتی نباید بیشتر طول بکشه. عمرت برنمیگرده. اگه میبینی دست دست میکنه برو پی زندگیت. پسری که واقعا یه دختریو بخواد خودش اصرار میکنه که زودتر خواستگاری کنه و رسمی کنه رابطه رو. بلد بودن هم نمیخواد. دو تا سریال ایرانی دیده باشن میدونن چکار باید بکنن. 

بگو اگ تو روی قول و قرارت بودی زودتر میومدی پس حدی نیستیمنم اینجوری نمیتونم رو قولم بمونم

رفتارش و حرفاش جدیه  اما تو عمل هیچی من نمیبینم ازش 

کثافت وقتمو هدر میده   وقتی اینارو بهش میگم انقدر از احساسات و این چیزا حرف میزنه که من دوباره از کات کردن منصرف میشم  

چند سالتونه و جند ساله با همید؟ واقعا رابطه از مدتی نباید بیشتر طول بکشه. عمرت برنمیگرده. اگه میبینی ...

من ۲۵  اون ۲۷    چند ماه دیگه میشه ۱ سال     من موقعیت های خیلیییییییی خوبی رو رد کردم  حتی مامانم گفت حداقل ی بار ببینیشون من بخاطر این عن آقا گفتم نهههه    الانم که وضعم اینجوری  دختر هم تا یه سنی خواستگار داره خب

چند سالتونه و جند ساله با همید؟ واقعا رابطه از مدتی نباید بیشتر طول بکشه. عمرت برنمیگرده. اگه میبینی ...

افریننننن حتی بچه ۱۰ ساله هم میدونه خواستگاری چه طوره    اینا نشستن باهم حرف زدن  چون من خط و نشون کشیدم که اگه نمیای هرکی بره سراغ زندگی خودش ترسید فقط ی زنگ زد یه حرف زد مادرش فکر کرد دیگه اوضاع همه چی خوبه من میمونم

رفتارش و حرفاش جدیه اما تو عمل هیچی من نمیبینم ازش کثافت وقتمو هدر میده وقتی اینارو بهش میگم انقد ...

بدون عمل هیچ فایده نداره

خودت بهتر میشناسیش ی کار کن. هولش کن بیاد یا قهر کن بگو دارم ازدواج میکنم

ساقی به نور باده برافروز جام ما
بدون عمل هیچ فایده ندارهخودت بهتر میشناسیش ی کار کن. هولش کن بیاد یا قهر کن بگو دارم ازدواج میکنم

ارههههه باید یه کاری کنم  بازیم نده  خیلی احساساتیم میترسم خر بشم😔نمیدونم اصلا چی درسته چی غلط

بگو‌میخوام روی فلان خواستگارم فکر کنم ببین چی میگه

کولی بازی  گریههههه  دادو بیدادددددددد    میگه مگه نمیبینی کار و کاسبی راه انداختم واسه آینده ؟صبر کن برام😑😐