بهش گفتم خواستگار های خوب دارم تکلیف منو روشن کن میخوای بیای جلو بیا نمیخوای هم هرکی بره سراغ زندگی خودش کولی بازی و گریه راه انداخت که من میخوامت و آیت حرفا مامانش زنگ زد به مامانم مامانم طبق معمول گفت با باباش و خودش صحبت کنم میگم بچه ها مامان من به همه خواستگاری اینو میگه اوناهم بعد دو روز دوباره زنگ میزنن مورد بوده مادر طرف دو هفته هرروز زنگ زده خب مادر پسر زنگ میزنه دیگه الان ۱ ماه گذشته از این مسئله دیروز مامانم بهم تیکه انداخت چیشد؟آقاتون زنگ نزد؟آخه من ب خاطر این همه رو رد میکنم😔 ما هنوز در ارتباطیم به مامانش گفته اونم گفته من منتظرم مامان دختره زنگ بزنه😐😐منم گفتم برین خودتو مسخره کنید صد سال سیاه نه من اجازه میدم نه مامانم این کارو میکنه بهش میگم مامانت نگفت پس چرا خبر ندادن بزار ی زنگ بزنم؟؟؟؟؟میگه مامانم بلد نیستو و اینا در حالی که بلدی نمیخاد داداشش ازدواج کرده سر اون پس بلده الان ۱ ماه گذشته منم بهش گفتم آدم کسیو بخاد پاشنه خونه رو از جا درمیاره میگه ما منتظر شماییم مامانت گفته خبر میده😐😐گرفتار شدم بخدا دلم میگه مامان خوبم بلده انگار دلش نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا چرا دارم ادامه میدم وقتی اینو میگم میگه قصدم جدیه همه چیو بسپار بهم درستش،میکنم ولی میدو ...
اشتباه میکنی ادامه میدی
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
چند سالتونه و جند ساله با همید؟ واقعا رابطه از مدتی نباید بیشتر طول بکشه. عمرت برنمیگرده. اگه میبینی دست دست میکنه برو پی زندگیت. پسری که واقعا یه دختریو بخواد خودش اصرار میکنه که زودتر خواستگاری کنه و رسمی کنه رابطه رو. بلد بودن هم نمیخواد. دو تا سریال ایرانی دیده باشن میدونن چکار باید بکنن.
چند سالتونه و جند ساله با همید؟ واقعا رابطه از مدتی نباید بیشتر طول بکشه. عمرت برنمیگرده. اگه میبینی ...
من ۲۵ اون ۲۷ چند ماه دیگه میشه ۱ سال من موقعیت های خیلیییییییی خوبی رو رد کردم حتی مامانم گفت حداقل ی بار ببینیشون من بخاطر این عن آقا گفتم نهههه الانم که وضعم اینجوری دختر هم تا یه سنی خواستگار داره خب
چند سالتونه و جند ساله با همید؟ واقعا رابطه از مدتی نباید بیشتر طول بکشه. عمرت برنمیگرده. اگه میبینی ...
افریننننن حتی بچه ۱۰ ساله هم میدونه خواستگاری چه طوره اینا نشستن باهم حرف زدن چون من خط و نشون کشیدم که اگه نمیای هرکی بره سراغ زندگی خودش ترسید فقط ی زنگ زد یه حرف زد مادرش فکر کرد دیگه اوضاع همه چی خوبه من میمونم