2777
2789
عنوان

شام اکثرا برنجی می‌خورید یا نه ما اره🤦‍♀️🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 46 پست
جوجه کباب وکوبیده دیگه بانون بخورین کتلت کوکو املت عدسی لوبیااینانونین

شوهر من عدس لوبیا

بادمجون

قارچ

بامیه

انواع سبزی ها

کدو

نمیخوره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل تنوع بده ظهر مرغ خوردی الانم باز مرغ ؟خورشتی گوشتی چیزی میزاشتی دووعده پشت سرهم مرغ دلو میزنه

این کبابه خب 

انقدر تنوع دادم والا کلم پلو شیرین پلو مرصع پلو ...

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
نه

خب خداروشکر

البته بگم یه نفرو می‌شناختم اونم خیلی اهل خوردن غذای پختنی بود. ظهر و شب می‌پخت و می‌خورد. یه بار گفت نفسم بالا نمیاد. رفت دکتر آزمایش داد. دکتر گفته بود فقط بگو چیکار کردی که چربیت انقد بالاست. خلاصه دارو و رژیم بهش داد. دکتر بهش گفته بود یه عده با خوردن چاق میشن. این خوبه چون طرف می‌بینه چاق شده ترمزشو می‌کشه. ولی یه عده هر چی بخورن چاق ظاهرا نمیشن و این بده چون اینجور افراد اصطلاحا از درون چاق میشن و میبینی طرف لاغره ولی چربی یا قندش وحشتناک بالاست. 

خلاصه که حواست باشه. چرب و چیلی نخور. 

من بدون برنج میمیرم  اکثر وقتا برنج   نون بخورم چاق میشم برنج اگه چرب نباشه چاق نمیکنه مگه نفری چقدر برنج خشک میریزید باقیش که آبه کالری کجاست ؟  بزنید تو برنامه کالری برنج کته بدون روغن رو با نون مقایسه کنید 

نه آزمایش دادیم همچی خوبخ

خب خداروشکر

البته داداشای خودمم همینن. زن داداشم میگه فلانی 2 بشقاب پر می‌خوره یه مثقال نمیاد روش من یک چهارم بشقاب می‌خورم شکمم نیم متر میاد بالا🤦‍♀️

نوش جونت❤️

شوهر من عدس لوبیابادمجونقارچبامیهانواع سبزی هاکدونمیخوره

خوشبحالت پس بزن توکارغذاهای شیک وگوشتی .....من اینقدرتوفقربزرگ شده اگه باشه نون خالیم میخوره واین برای من خوب نیست 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
این کبابه خب انقدر تنوع دادم والا کلم پلو شیرین پلو مرصع پلو ...

الان واسه شام کباب گوشت می‌پختی 

در کل من خودم در هفته سه وعده برنج میپزم اکثرا نونی  اگر هر روز برنج بپزم همسرم صداش درمیاد چون زیاد اهل برنج نیست 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪