من شهر غریبم کسیو ندارم یکی دوتا کلا دوست دارم باهاشون رفت امد میکنم شناخت کافی دارم ازشون یکیشون که کلا متاهله بچه داره اسم شوهرش از زبونش نمیوفته اون یکیم دوست پسر داره در واقع نامزده یجوری خانوادش در جریانن حالا چند روز پیش با اولی رفته بودم بیرون گفتم برگشت گفت اینجور ادما میان زندگیتو میپاشونن امروزم دومی امده بود خونمون از دهنم در رفت گفتم برگشته میگه رفت امد نکن مخ شوهرتو میزنه فلان اینم بگم مادرم عمری با همین توهماتو تفکرات با هیچکس رفت نکرد سال یبار خونه فامیل نرفتیم شدیدا این حرفش بهم برخورد انگار شوهرم مثلا انقد هوله با دوست متاهل من قراره بریزه روهم چیزی نگفتم تصمیم دارم سری بعد که ب دوستام گیر داد یچیز دندون شکن بگم مامانم دیگه چیز میز نبافه تحویلم بده
نه نیست منتها مثلا بین صحبتامون گاها میگم مثلا رفته بودم بیرون یا فلانی امده بود شروع میکنه نصیحت ان ...
دوراز جونت عزیزم
ولی مادرت یجورایی راس میگه
ببین شاید ۱۰۰سال هم بگذره و هیچ اتفاقی بین دوستای شما و همسرتون نیفته ولی چشم میدوزن ب زندگیتون و همون یه آه کشیدن باعث جروبحث و دعوا میشه
از زندگیت هیچوقت برای دوستات نگو
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقامن دوستمو با دوست پسرم میبردم بیرون اخر دوست پسرم گفت اون چسبید بهم اونم گفت دوست پسرت چسبید به ...
من دوستمو پیش شوهرم نمیارم یا پیش شوهر دوستم نمیرم شوهر متاهله که اداریه میره ماموریت. شوهر منم هفته ای یبار خونس ما رسما مجردی رفت امد میکنیم باهم تا الان حتی شوهرمو از نزدیک ندیدن
دوستام اصلا شوهرمو ندیدن شوهرمم دوستامو ندیده تا حالا شوهرم هفته ای یبار میاد خونه. ما وقتایی که تنه ...
ادم بدون دوست و هم زبون ک می پوسه. احتیاج داره به کسی ک باهاش حرف بزنه شوخی و خنده کنه حالش خوب باشه ولی ی نصیحت دوستانه عزیزم هیچ وقت خوشی هات و رابطه خوب ت با شوهرت جایی جار نزن نمیدونم چرا هر کی دیدم مردم از زندکیش تعریف کردن افتاد رو زبون ها زندگیش سیاه شد
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
دقیقامن دوستمو با دوست پسرم میبردم بیرون اخر دوست پسرم گفت اون چسبید بهم اونم گفت دوست پسرت چسبید به ...
سر خودمم همین بلا اومده چندسال بعد اعتراف کرد بدون حتی ی معذرت خواهی انتظار دوست باقی موندم داشت
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
ادم بدون دوست و هم زبون ک می پوسه. احتیاج داره به کسی ک باهاش حرف بزنه شوخی و خنده کنه حالش خوب باشه ...
تعریفی نمیکنم اصلا از زندگیمون حرف نمیزنیم جمع میشیم دورهم ناهاری بیرونی فیلمی چیزی یا مثلا از بحث لباسو کار …. صحبت میکنیم منتها حرف مادرم خیلی برخورد بهم اینم بگم مادرم کلا با همه کار داره ب همه حس منفی داره باعث شد داداشم با دوستای بچگیش که ۱۴ سال باهم بودن کات کنه تا مدتها داداشم حالش بد بود
اینا دوست نشده بودن باهم ولی دقیقم نفهمیدم چی شد انگار ی خواستنی اون وسط پیش اومده ک من میگم مقصر دو ...
ارزش فکر کردنم ندارن اینجور ادما همیشه کرم از دوتاشونه
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
🤣🤣🤣🤣ازدواج کردم باهاش🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️دوستمم بعد اون جریان باهاش در ارتبا ...
یاحسین🤣🤣🤣🤣🤣🤣😬😭زودتر بگو گفتم اکس بوده خوب بوده پس دیگ باهاش ازدواج کردی