2777
2789

وقتی اومد تو کلاس یه قابلمه دستش بود‌

منو دوستام تعجب کردیم که چرا قابلمه آورده 

بعد که پسرا اومدن 

دختره برگشت گفت مرتضییی امروز نهار نرین سلف من براتون ماکارونی آوردم 

خود پسره پشماش ریخت گفت یعنی برا همه مون؟!

ما چون رشتمون روان‌شناسیه بیشتر دختریم 

کلا ۴ تا پسر داریم تو کلاس 

برا هر ۴ تا ماکارونی آورده بود😐

ولله فکر میکردم این صحنه ها برا تو فیلماست 

تازهه کلاس بعد تایم نهار 

داشتن حرف میزدن تو کلاس صداشونو می‌شنیدم 

پسرا از غذاش ایرادم میگرفتن که هویج کاش نداشت و له بود و فلان...دختره ام گفت دفعه بعد بهتر درست میکنم 

انقدررر عصبی بودم 

برای چی واسه همچین آدمایی،یه مشت پسره غریبه باید غذا درست کنی تهشم ایراد بگیرن باز بگی چشم دفعه بعد بهترردرست میکنم؟کوفت بخورن

من واقعا درک نمیکنم 

وایییی پیک می دانشگاهههه😂😍😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میخواد تبدیل ب شوهرش کنه 😅

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من برا خودمم غذا درست نمیکنم😐😐😐😐

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وقتی میخواد تبدیل ب شوهرش کنه 😅

پسرامون ۱۸ سالشونه هنوز ریشاشونم درنیومده انقدرهم بیتربیت و...هستن که نگم اصلا،چرا به اینا انقدر محل میده من نمیفهمم😑