reihanebanoo مدیر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 1034 عنوان بیاین درد دل کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 33 پست بگین همین الان چی ناراحتتون کرده سبک بشین. خودم یه هفته اس شوهرم هر شب اضافه کاریه دیر میاد خونه دلم میگیره از اینکه تو این وضع اقتصاد مجبوره این همه کار کنه🥺 امروز | 17:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meliiiina عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 3053 عصبی شده یه چیزی گفته شاید هر چند بعضی حرفا یه عمر رو دل آدم میمونه🥺 رو لباس شویی یه رویه مشمایی کشیدم میگه این ندید بدید بازیا چیه منم گفتم ندید بدید نیستم بخاطر بهداشت خیلی بهم برخورد
reihanebanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 1034 رو لباس شویی یه رویه مشمایی کشیدم میگه این ندید بدید بازیا چیه منم گفتم ندید بدید نیستم بخاطر بهداشت ... فکر نمیکنم واقعا منظور بدی داشته یه چیزی به زبونش رسیده بدون فکر گفته
meliiiina عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 3053 فکر نمیکنم واقعا منظور بدی داشته یه چیزی به زبونش رسیده بدون فکر گفته آره ولی من خیلی بهم برخورد کسی با زن خودش اینطوری صحبت میکنه آخه !
reihanebanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 1034 آره ولی من خیلی بهم برخورد کسی با زن خودش اینطوری صحبت میکنه آخه ! چرا حرف بدی زده حق داری ناراحت بشی ولی خوب کردی کشش ندادی