2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت کاش نمیگرفتمت💔😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 114 پست
من ۱۶۹ قدمه ۶۵ وزنم یکی از دوستام یه بار بهم گفت نردبون یه بارم دختر داییم گفت خیلی درازی یکم خم شو ...

منم 170 ام 65 وزن 

یکی برکشت گفت بیا پایین بابا دراز گفتم برو نیا زیر دست و پام له میشی یهو😂😂😂

یعنی قد نرمال مردهای ایرانی ۱۹۰ و ایناس؟؟

حالا شما ول ایرانی خارجی بکن

یک چیزی باشه شوهره دهنش بسته بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا مسئله قد بلند و کوتاه نیست 

مسئله شعورشونه 

متاسفانه با ی کم شعور باید ب بدترین شکل ممکن برخورد کرد ک ب خودش بیاد 

ی بار اساسی حال جفتشونو بگیر اگه دیگه قدتو مسخره کردن 

دوماً کور بودن یا شیرین عقل و کم عقل بودن ک ندیدنت بعد ازدواج قدتو دیدن؟

بگو من باید خجالت بکشم ک با ی کوتاه تر و پایینتر از خودم ازدواج کردم نه شما 

اینهمه هم بازیگر ک بلند تر از همسرشان هستند

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اینجا مسئله قد بلند و کوتاه نیست مسئله شعورشونه متاسفانه با ی کم شعور باید ب بدترین شکل ممکن برخورد ...

بله اشاره هم کردین که شعور ندارن

به شوهر و  مادرشوهرمم همینو گفتم هر بار طفره میرن،و بازم مسخره میکنن

انگار سادیسمی ان

قد بلند قشنگه ولی اندام زیبا مهم تره بعضیا هستن فقط دراز شدن اصلا زیبایی زنانه ندارن

خب اسی گفت قدم مسخره میکنن پس زیبایی زنانه هم داره 

چون در بین آدم های لول پایین هست اگ زیبایی نداشت اونم مسخره میکردن 

بله اشاره هم کردین که شعور ندارنبه شوهر و مادرشوهرمم همینو گفتم هر بار طفره میرن،و بازم مسخره میکنن ...

تو هم هر بار ب شعور کمشون اشاره کن 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ت عکس اول این پسره مگ همجنسگرا نبود؟

نمیدونم از تو گوگل اسکرین گرفتم