2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهه های ۶۰ و هفتاد اکثرا بچه رو پشمشون هم حساب نمیکردن

نگاه به حالا نکن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الان والا نفس هم بخواهیم بکشیم میگیم ببینیم بچه چی میگهولی بچه که بودیم بابام فکره قوم خودش بودمامان ...

بآور کن بابای منم فقط فکر قوم و خویش خودشه 

تاپیک قبلم ببینی متوجه میشی 

سر همین لزش خیلییییی ناراحتم 

نمیبخشمش هیچ وقت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بابای من با همشون قطع رابطه کرده ولی با اینکه شرایط مارو میبینه نمیره حق و حقوقشو بگیره.همشم بهونه های چرت و پرت میاره.کلا حاضر نیست قدم مالی برای ما برداره. تا الان همش مامانم بوده. حتی بابامم پرو شده پول کم میاریم توقع داره مامانم از خانوادش بگیره.

بابام یکی از عمه هامو به ما ترجیح میده گاهی البته

منم یه بار دیدم بابام که هیچ حرکتی مقابل این خواهرش نمیزنه اونم خیلی دور برداشته بود یه بار رفتم قشنگ عمه رو شستم پهن کردم رو بند تا خشک بشه😂

هی چه خاطراتی روبرامون یادآوری کردی😒 دراین حدبودمادرم کل گوشتوومرغاروبرای خانواده اش بودهفته به هفته مافقط آب میریختیم روبرنج اون وسط هفته خداشاهده گشنگی کشیدیم...حالاجالبه مابچه هاکلبری زندگیشونوجمع کردیم ومیکنیم کل خاندان یکی باهاش رفت وامدنداره وبده شده 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏