2777
2789

میخوام انتخاب رشته کنم مهندسی کامپیوتر. از بهمن برم دانشگاه خب

خودم دپیلم انسانی دارم ولی میخوام بدون کنکور برم رشته مهندسی کامپیوتر پیام نور

بیایین بگین از درساش و سختیاش 😂🥲🥲🙏خیلی ب تجربه هاتون نیاز دارم تو این زمینه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز👌

اگه امکان داره برو دانشگاه آزاد بهتره 

چون پیام نور تدریس نمی‌کنند کتاب خودخوان داره 

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

در مورد درس هایش باید علاقه و پشتکار داشته باشی و ریاضی ات قوی باشه خیلی شباهت داره با ریاضی دبیرستان رشته تجربی.

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه امکان داره برو دانشگاه آزاد بهتره چون پیام نور تدریس نمی‌کنند کتاب خودخوان داره

اخه مهندسی کامپیوتر فک کنم عملی باشه بیشتر کاراش. پس کلاساش حضوری تشکیل میشه یعنی؟.. مثه روانشناسی و اینا خوندنی نیست زیاد..

در مورد درس هایش باید علاقه و پشتکار داشته باشی و ریاضی ات قوی باشه خیلی شباهت داره با ریاضی دبیرستا ...

شما مهندسی کامپیوتر خوندین؟🥲

اخه مهندسی کامپیوتر فک کنم عملی باشه بیشتر کاراش. پس کلاساش حضوری تشکیل میشه یعنی؟.. مثه روانشناسی و ...

نه کلا دانشگاه پیام نور کلاس حضوری نداره فقط رفع اشکال داره و یادگیری درس از طریق کتاب خودخوانه

عملی هم تو کتاب راهنمایی می‌کنه کلا برای رشته کامپیوتر پیام نور به سختی میشه یاد گرفت مثل روانشناسی راحت نیست 

پسر جاریم مهندس کامپیوتره میگه خیلی اسون دانشگاه ازاد خونده البته ایران نیست

یعنی قبلا ایران بود و بعدش مهاجرت کرد با همین رشته ؟

دیگه اونقدارم آسون نیست حتما خیلی استعداد داشته وگرنه خیلی ها هم وسط رشته کامپیوتر جا زدند، بلکه رشته با سختی متوسطی است اگه استعداد و علاقه داشته باشی

دیگه اونقدارم آسون نیست حتما خیلی استعداد داشته وگرنه خیلی ها هم وسط رشته کامپیوتر جا زدند، بلکه رشت ...

خیلی به کامپیوتر علاقه دارم کلا🥲 مخصوصا برنامه نویسیشو

خیلی به کامپیوتر علاقه دارم کلا🥲 مخصوصا برنامه نویسیشو

باید پشتکار و علاقه داشته باشی و اینکه فقط به تدریس دانشگاه اکتفا نکن برای برنامه نویسی از گوگل و کلاس بیرون کمک بگیر.

موفق باشی