2777
2789
اخی گوگولی😍حموم هم بردی خودت بچه رو

با بابا ش ارع

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بپرس جواب بدم😂

سن شوهرت 

ازدواجتون سنتی بود؟ 

اخلاقش چطوریه؟ 

کجا زندگی میکنی؟ 

دونفری زندگی میکنین؟ 

کجا اشنا شدین؟ 

یکم زیادی شد😂

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

سن شوهرت ازدواجتون سنتی بود؟ اخلاقش چطوریه؟ کجا زندگی میکنی؟ دونفری زندگی میکنین؟ کجا اشنا شدین؟ یکم ...

سن شوهرم ۲۷

اخلاقشم خوبه بدنیس 

مشهد 

اره عزیزم دونفری 

والا همسایه مون بود اومدن خواستگاری 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

سن شوهرت ازدواجتون سنتی بود؟ اخلاقش چطوریه؟ کجا زندگی میکنی؟ دونفری زندگی میکنین؟ کجا اشنا شدین؟ یکم ...

خودتم همه اینارو بگو😂😂

سن شوهرم ۲۷اخلاقشم خوبه بدنیس مشهد اره عزیزم دونفری والا همسایه مون بود اومدن خواستگاری

ما قمیم

اخلاق شوهر منم خوبه یکم زود جوشه

ما فامیل عمم بود شماره مادرمو گرفتع بود من گوشی نداشتم باهاش اشنا شدم اومد خاستگاری و تمام

ما قمیماخلاق شوهر منم خوبه یکم زود جوشهما فامیل عمم بود شماره مادرمو گرفتع بود من گوشی نداشتم باهاش ...

اها انشالله خوشبخت باشی همشیه