2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه عروسیمع بیاین عکسمو بزارم همه میگن خیلی خوشکلی

| مشاهده متن کامل بحث + 32891 بازدید | 477 پست
این حلقه. ها رو دیروز انتخاب کردم رینگ های ساده ۲۰ تومن بودنو اون سیاه قلم ۳۷ تومن

۲۴صفحه اومدم هنوز عکسی نیس

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس خودت بذار

میشه من عکس شمارو ببینم خیلی کنجکاوم ببینم چه شکلی هستین البته اگه دوس داشتی چن دفه گذاشتی من نرسیدم ببینم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عکس خدتو شوهرتون برای بار آخر بزار خیلیا ندیدن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

میشه من عکس شمارو ببینم خیلی کنجکاوم ببینم چه شکلی هستین البته اگه دوس داشتی چن دفه گذاشتی من نرسیدم ...

چرا کنجکاوی عزیزم ؟ قیافه عادی دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خاااک تو سرت با این انتخابت چش بازار کور کردی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

فکر میکردم فقط اخلاق مهمه اولش اومد خواستگاریم تا عروسیمون بد نبود ولی الان پدرمو درآورده قیافه ندار ...

ای خداا یعنی الان اخلاقش بده؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم!من با حرف کسی دلم خالی نمیشه اصلن حتی اگه کل شهر !بگن اشتباهه

من هیچ وقت شوهرمو  از این پسر بچه های امروزی ک هر روز ولن علافن انتخاب نمیکنم 

و از این پسرای لوس بچه مامانی

مردی میخام ک هروقت پشت سر مو نگاه کردم بدونم یه کوه و یه ایل پشت سرمه  

خاااک تو سرت با این انتخابت چش بازار کور کردی

خه شاید آدم درستی باشه بهتراز بعضی ماهاست که شوهرمون آدم نیست 

عزیزم!من با حرف کسی دلم خالی نمیشه اصلن حتی اگه کل شهر !بگن اشتباههمن هیچ وقت شوهرمو از این پسر بچه ...

انشاالله خوشبخت بشین عزیزم 🌹

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم