2777
2789
عنوان

شما میزارید نوزادتون رو ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 88 پست
همه بچه ها مریض میشن تاحالا ندیدی بچه مریض شه؟خب کاری نداره از اجتماع و مهمونی و اینا دورش کنه بذاره ...

تو که تو تاپیکات نوشتی دخترتو سیلی میزنی بایدم برات مهم نباشه و به بچه بگی عتیقه.

عتیقه تویی فعلا .

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
عزیزم بعدش رفتم سرچ زدم مقاله کاملشو خوندم شما هم یه سرچ بزنی متوجه میشی اسم دختره برلینه الان 8 سال ...

حتی اگه طرف دندانش عفونت داشته باشه نوزاد ببوسم نوزاد عفونت میگیره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه 

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

عزیزم بعدش رفتم سرچ زدم مقاله کاملشو خوندم شما هم یه سرچ بزنی متوجه میشی اسم دختره برلینه الان 8 سال ...

خب توی دنیا فقط اون اینجوری شده

مگه موردای دیگه هم دیدین یا شنیدین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

اگر ناراحت بشن میتونی تحمل کنی یا خدای نکرده یکی که تبخال داره بچت بوس کنه؟ مغز بچه عین آدم بزرگ نیست ، بذار ناراحت بشن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
حتی اگه طرف دندانش عفونت داشته باشه نوزاد ببوسم نوزاد عفونت میگیره

دقیقا اصن وقتی فهمیدم انقدر راحت پشیمونی به بار میاد  نوزادای اطرافمو نمیبوسم یا دست و پاشو از روی لباس نهایتا

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

آخه اسی درک میکنم تو اوج کرونا میومدن خونه من دیدن نوزاد بعد توقع داشتن پسرم بدم بغل کنن بوس کنن و.. ...

نه خودمم متوجه ی اشتباهم شدم 

درست میگید 

خودمو گذاشتم جای شما و دیدم واقعا منم ناراحت میشم 

دیگه چیکار کنیم خیلی خوبه بچه ، آدم میخواد بخورتش 😆❤️

راه ندید بگید خونه نیستیم بهترین کار قطع رابطه کن با همه راحت

قطع رابطه چرا کنم

بقیه شعور داشته باشن

اینکه طرف بیاد مریض بچه رو ببوس بگه دوست دارم چیه گاو بودن دیگه

یا همین جا دیدی میرن خونه طرف کنگر میخورن لنگر میندازن و...

خوب گاو نباشیم ک‌مهمونی هم سر وقت باشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ببخشید ولی دیگه نگای اون بچه هم نمیکنم با این رفتار مامانش

یه بچه بخاطر بوسیده شدن   عفونت شدییید گرفت  زد به مغزش   فلج مغزی شد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
تو که تو تاپیکات نوشتی دخترتو سیلی میزنی بایدم برات مهم نباشه و به بچه بگی عتیقه.عتیقه تویی فعلا .

من کلی گفتم عتیقه به خودت گرفتی برات متاسفم انقد بیکاری تاپیک بقیه رو زیرو رو میکنی.بچت واسه خودت عزیزه برا بقیه فقط یه نوزاده مث این همه نوزاد توی دنیا

فقط تو نیستی زاییدی خب جایی نرو مگه مجبوری بری دور بزنی بعدم به بقیه بگی بچمو نبوسید.

احتمالا هم بقیه نمیدونن بدت میاد وگرنه از ۵۰ کیلومتریشم راه نمیرن چون اصلا براشون مهم نیست بچه ی تو.

در ضمن تاپیکمو بیشتر میخوندی بفهمی چرا زدمش

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
همه مریض میشن درسته اما اینکه بخاطر چهارتا بوس کردن نوزاد یکی دیگه مریض کنی نهایت بیشعوری و نفهمی او ...

ولش کن وقتی توی تاپیکاش نوشته دستم شل شده یه بند به دخترم سیلی میزنم این میاد دل بسوزونه به بچه بقیه

معلومه میگه عتیقه

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

من یه برادر زاده دارم شانزده ساله دارم میبوسمش خدا رو شکر تاالان مشکلی پیش نیومده.اتفاقا امروز یاد بچه گیاش افتاده بودم میگفتم کاش بیشتر میبوسیدمش.عمه اش فداش بشه

خب توی دنیا فقط اون اینجوری شدهمگه موردای دیگه هم دیدین یا شنیدین؟

عزیزم وقتی یه اتفاق یا بیماری یک جای دنیا رخ میده پس احتمال رخ دادن تو اطرافیان خودمون هم هست پس پیشگیری بهتر از درمان و پشیمونیه

دقیقا مثل یه بیماری که چندین سال پیش یه دختربچه تو امریکا داشت ولی 3 سال پیش یه دختری تو کرمان همون بیماری و گرفت و متاسفانه فوت کرد پس هیچی بعید نیست

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010