2777
2789
عنوان

شما میزارید نوزادتون رو ببوسن

780 بازدید | 88 پست

مثلا ۴ ماهه. من میگم نبوسید ناراحت میشن و یجور باهام قهر میکنن و منو دیگه دعوت نمیکنن مراسماشون

چند روز پیش برادرم بوسش کرد ناراحت شدم ولی یه دعوا درست شد اخه دوتا بچه مدرسه ای داره که همیشه سرما خوردن.

من چیکار کنم نکنه کار من اشتباهه

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب معلومه اشتباه ذوقش دارن

بعد که مریض شد بچه من ذوقشون به چه درد میخوره.

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
من خواهرم این طور بود بهش میگفتم نکن بدش هم نمی اومد

اخه واقعا کوچولوعه دخترم ۴ ماهشه 

هر کی بیاد یه بوس کنه مریض میشه

چطور که سرفه میکرد بردمش دکتر

وای چند روز پیش تو اینستا یه چیزی دیدم یه نوزاد و وقتی هنوز خیلی کوچولو بوده میبوسنش بعد یه ویروسی بهش منتقل میشه باعث عقب افتادگی ذهنی و چند بیماری دیگه شده بود 

حتی اگه ناراحت هم بشن براتون مهم نباشه اجازه ندید ببوسن

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

وای چند روز پیش تو اینستا یه چیزی دیدم یه نوزاد و وقتی هنوز خیلی کوچولو بوده میبوسنش بعد یه ویروسی ب ...

دیروز من پشتم بود دیدم قایمکی بوسش میکنن ناراحت شدم توپیدم ولی بعد ناراحت شدم چرا اونجوری کردم

آدم نمیدونه چیکار کنه

دیروز من پشتم بود دیدم قایمکی بوسش میکنن ناراحت شدم توپیدم ولی بعد ناراحت شدم چرا اونجوری کردمآدم نم ...

خیلی بده بدون اجازه پدر مادر😐😐منم ذوق بچه خواهرمو دارم ولی تا چهل روزگی نبوسیدم بعد اونم‌ خود خواهرم گفت ببوس فقط پیشونیشو بوس کردم الانم سه ماهشه فقط شاید دوبار بوسش کرده باشم

دیروز من پشتم بود دیدم قایمکی بوسش میکنن ناراحت شدم توپیدم ولی بعد ناراحت شدم چرا اونجوری کردمآدم نم ...

فک کنم با خوبی بگید دیگه انجام ندن چون سلامتی بچه از همه چی باید براشون مهم تر باشه البته اگر درک داشته باشن

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

دیگه ۴ ماهه نوزاد نیست بزار بوسش کنن .اگر علایم ندارن ..بچه های داداشت مریض باشن تا خودش مریض نباشع که سرایت نمیکنه