2777
2789
عنوان

با صدوپنجاه تومن میشه جهیزیه خرید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 32 پست

همینم زیاده بقران

کی میاد آخه سرویس بخره ؟؟؟

چارتا قاشق و چنگال دو سه تا قابلمه بگیر بسه 

بقیه ش رو بده جای پول خونه

خونه بخرید که وسیله ببرید خونه خودتون

نه اینکه همممممه چیز داشته باشید ولی آواره باشه آدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چرخ گوشت،مخلوط کن آبمیوه گیری چرخ گلدوزی جاروبرقی،اینا کلا حذف؟

چرخ گوشت که خودمونم تو خونه استفاده نداریم الان

یه عدا ساز چند کاره میتونه کار ابمیوه گیر و مخلوط کن و همزن و اینارو انجام بده

جاروبرقی و اتو میمونه فقط 

لطفا پستامو لایک نکنید🌸

سلام از قیمت ها چندان خبر ندارم ولی اینطوری که قیچی کردی شاید بشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چرخ گوشت که خودمونم تو خونه استفاده نداریم الانیه عدا ساز چند کاره میتونه کار ابمیوه گیر و مخلوط کن ...

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم

سرویس مبلمان

سرویس خواب

پرده

جاروبرقی

اتو

گاز

سرویس قابلمه و خیلی چیزای دیگه رو اصلا بهش اشاره نکردی.

مگه میشه خونه بدون اینا؟؟

می تونید با کمک همسرتون بخرید همشو.

ولی اگر واقعا دلتون نمیاد وسایل ضروری‌ خونه ای رو بخرید که میخواید توش زندگی کنید بهتره اصلا به ازدواج فکر نکنید.

من فکر کردم مشکل مالی دارید که چنین تصمیمی گرفتید ولی با جمله‌ی آخرتون فهمیدم از سر خساسته.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

سرویس مبلمانسرویس خوابپردهجاروبرقیاتوگازسرویس قابلمه و خیلی چیزای دیگه رو اصلا بهش اشاره نکردی.مگه م ...

قطعا چهار تا قاشق چنگال و ظرف و طروف قرار نیست ۱۵۰ تومن بشه که بخوام بقیه مواردیو که فرمودید حساب نکرده باشم

من میگم حیفه بخوام کلی پول صرف وسایلی کنم که میدونم برام ضروری نیست و فقط دورمو شلوغ میکنه

وقتی میتونم از همون پول استفاده بهتری داشته باشم

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
ببین باید خیلی ارزون قیمت برداری چون سرویس چوبم هست بنظرم اگه پول داری هزینه کن قراره تو اون خونه زن ...

ببین اگر ازدواج کردم احتمالا صرفا همون وام ازدواج برام میمونه برا جهیزیه خریدن

ولی من همون ۳۰۰یا ۳۵۰ رو حیفم میاد کلش رو بدم پای وسایل خونه که ممکنه ضروری نباشن اصلا

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
ببین اگر ازدواج کردم احتمالا صرفا همون وام ازدواج برام میمونه برا جهیزیه خریدنولی من همون ۳۰۰یا ۳۵۰ ...

خب میخوای چیکار کنی؟ 

طلا بخری بعد پسفردا پایه مبلت بشکنه؟ 

بنظرم استفاده بکن ازش و خونه زندگیت رو تمیز کن 

پسفردا میای میبنی مادرشوهرت اومده فلان چیز گفته توهم بهت برخورده

خب میخوای چیکار کنی؟ طلا بخری بعد پسفردا پایه مبلت بشکنه؟ بنظرم استفاده بکن ازش و خونه زندگیت رو تمی ...

بابا حالا جنسای ارزون اونقدریم بی کیفیت نیستن که به این راحتی خراب شن😂

من حتی مامان خودمم احتمالا با این سبک موافق نباشه چه برسه مادرشوهری که از همین الان پی همه تیکه شنیدنا رو به تنم مالیدم و تصمیم دارم برام مهم نباشن

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
قطعا چهار تا قاشق چنگال و ظرف و طروف قرار نیست ۱۵۰ تومن بشه که بخوام بقیه مواردیو که فرمودید حساب نک ...

اگر منظورت از لوازم غیر ضروری ظروف اضافه و دکوری و وسایل برقی غیر ضروری مثل چرخ گوشته که بله حق داری و ۱۵۰ تومان تازه زیاد هم هست براشون.

ولی شما عملاً لوازم گرون و هزینه بر رو فاکتور گرفتی ولی صحبتت راجع به کل جهیزیه بود به غیر از همون ۴ تایی که پست اول گفتی.

قطعا که قاشق و چنگال و ظرف ۱۵۰ هم نمیشه ولی یه جهیزیه حتی با ضروری ترین وسایل اگر نخوای بی کیفیت ترین جنس بازار رو بخری به نظرم بالای ۱۵۰ میشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.