2777
2789
عنوان

از بیماری های جنسی نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 138 پست
اره قرار نیست با هر کس و ناکسی ادم ازدواج کنه ولی انقدر امار بالا رفته و زیاد شده که ادم خوب که رابط ...

اینقدرام که ذهن شما میگه دیگه تیره و تار نیست جامعه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قرار هرکس از خیابون اومد بشه شوهر من که بترسم خوب قبل ازدواج حسابی تحقیق میکنم بعدم آزمایش های ق ...

عزیزم ازمایش قبل ازدواج زگیل ایدز هپاتیت نداره فقط برا اینکه خونتون بهم بخوره برا بچه هست ن چکاپ

من که نمیخوام زیر خواب بشم بعد مردا بهم بگن دست خورده .

خب با شوهرت بشو دگ شوهرت قرار نیس بگه دست خورده ک

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دقیقاااا اینم معضل دوم من حتی اگه قبل ازدواج ازمایش بدیم و واکسن بزنیم و کلی تحقیق و مشاوره که مورد ...

خیلی واقعا 

ازدواج خوب سخت شده

اتفاقا چند وقت پیشا در مورد همین تایپک زده بودم 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
دقیقاااا اینم معضل دوم من حتی اگه قبل ازدواج ازمایش بدیم و واکسن بزنیم و کلی تحقیق و مشاوره که مورد ...

میدونی لعنت به این اینستا هر هرزه ایی پیج زده راحت اندامش میرار و شماره و راحت مردا خر میکنن برا پول از اون مردای هرزه بچاپن امروز تو اکسپلور دوستم تبلیغ ماساژ دختره ولی زیر نوشته بود خدمات فلانم داری همه هم مردا نوشتن برا من نوبت رزو کنید😑

خیانت زیاد شده ولی اینجوریام نیست که هرکی خیانت کنه مریضی جنسی بگیره

درسته ولی نباید با این توجیه هرکاری کرد 

همه میگن هر کی خیانت بکنه که مریضی نمیگیره ولی ما احتمالو میذاریم که حتی یه درصد ممکنه بگیره 

مثل احتمال بارداری تو اولین رابطه، احتمال هاری داشتن سگ موقع گزیدگی و … 

عشقم اعتیاد تالاسمی سیفلیس فقط همین

🤷🏼‍♀️ولی خوانواده دختر حق اینو دارن که تمام آزمایش های لازم و از پسره بگیرن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خب با شوهرت بشو دگ شوهرت قرار نیس بگه دست خورده ک

بازم میشم زیر خواب و دست خورده . دوست ندارم ‌. تازه شوهر کیلو چنده 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
نه خیر من تا اخره عمرم باکره میمونم . غرورم این اجازه رو نمیده وسیله ارضای یکی دیگه بشم

به خدا من به اینم قکر کردم 

طرف ازدواج میکنه که ارامش داشته باشه نه اینکه مریضی جنسی بگیره و هزارتا دردسر دیگه 

مریض هم بشی نمیتونی به طرف بگی تو فلان کردی یا حالا صبر کن با من رابطه نداشته باش تا من خوب بشم ماشالله همه مردا طلبکار و بیشعورن تو مسئله رابطه 

عزیزم ازمایش قبل ازدواج زگیل ایدز هپاتیت نداره فقط برا اینکه خونتون بهم بخوره برا بچه هست ن چکاپ

من از یکی شنیده بودم که از نظر من آدم مطمعنی بود برا همین گفتم مطمعنم ولی با این اوصاف خوانواده دختر میتونن پسر و مجبور به دادن همچین آزمایشاتی بکنن