2777
2789
عنوان

یه دختره تو اشناهامون بود تغیر جنسیت داد

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 61 پست
چقد چندشمام تو خابگاه انقد زیاد شده از اینا

چی میگن؟ اونا مشکل ذهنی دارن از افسردگی میاد 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونن به روش روتین بچه دار بشن اینطور افراد ؟

نه دیگه

قبل عمل برداشت رحم و تخمدان و واژن، این فرد تخمک داشته

و بعد از عمل دارای اسپرم نمیشه 

پس اگر بخوان خودشون بچه دار بشن باید از اسپرم اهدایی استفاده کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه واقعا دوتا داشته باشه اشکال نداره ولی فکر کنم بیشتر افراد فساد رو با بدن دوجنسی اشتباه گرفتن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
یکی هم تو فامیلای ما بود ک معمولی بود ولی وقتی رسید به بلوغ اندام نهفته داشت ک دیکه رفت تغییر جنسیت ...

یعنی چی؟ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

کسی که هویت خودشو قبول نداره 

یعنی خدارو قبول نداره تقدیرشو قبول نداره وکلا کسی وچیزی رو قبول نداره 

اینا خود پرستن دنیا باید به میل اینا باشه 

اینجور طرز تفکر اصلا برام قابل احترام نیست وخیلی هم تفکر سخیف و خود محوریه 

مقوله ی اون هایی که مشکل دو جنسیتی دارن فرق داره 

ترامپ عمل تغیر جنسیت رو تو آمریکا ممنوع کرده 😕تو ایران مجازه ولی

چی میگویی ترامپ ازدواج هم جنس ها رو میخاد تازه ممنوع کنه در ضمن وزیر خودش با یه هم جنس خودش ازدواج کرده 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

ما هم یکی تو اقوامون هست دختره بعد طلاقش رفت تغییر جنسیت داد (از همون بچگی هاش یادمه موهاش پسرونه میزد )  یه پسر ۷ ساله هم داره ......الانه بچشون چه گناهی داره که نمیتونه درک کنه مادرش چرا مردی شده یا اصلا مادرش کدومه 

.

.

.....🤪....
نه دیگهقبل عمل برداشت رحم و تخمدان و واژن، این فرد تخمک داشتهو بعد از عمل دارای اسپرم نمیشه پس اگر ب ...

ببخشید رابطه جنسی چی؟

چون دستگاه تناسلی برداشته میشه میتونن طوری جایگزین بکنن که روتین بشه؟

چی میگویی ترامپ ازدواج هم جنس ها رو میخاد تازه ممنوع کنه در ضمن وزیر خودش با یه هم جنس خودش ازدواج ک ...

ببخشید حالا نمی‌دونستم شما کشته مرده شونی 😐

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
کسی که هویت خودشو قبول نداره یعنی خدارو قبول نداره تقدیرشو قبول نداره وکلا کسی وچیزی رو قبول نداره ا ...

دست خود آدم نیست عزیزم ما چون تجربه نکردیم درک نمی‌کنیم وقتی میشه عمل کرد و جوری که دوست داشت زندگی کرد چرا باید یه عمر با عقده و غم زندگی کرد.... از نظر من خدا فقط خوشحالی بنده اشو میخواد،خدا رو قبول نداره یعنی چی؟! 

کسی که هویت خودشو قبول نداره یعنی خدارو قبول نداره تقدیرشو قبول نداره وکلا کسی وچیزی رو قبول نداره ا ...

شما عقلت کمه خب

وگرنه کسی ک سرطان میگیره باید به تقدیر خدا قانع باشه 

و نره دکتر برای درمان 

اینم یه مریضی هست 

امیر المومنین می‌فرمایند من از قضای الهی به قدر الهی پناه میبرم یعنی همین 

امیدوارم داستانش رو بدونید دیگ اگ خیلی مذهبی هستین 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دست خود آدم نیست عزیزم ما چون تجربه نکردیم درک نمی‌کنیم وقتی میشه عمل کرد و جوری که دوست داشت زندگی ...

بنظر من خدا رو قبول دارن که اینجوری به زندگیشون ادامه نمیدن چرا چون اگه بخوان همینجوری به زندگی ادامه بدن و ازدواج کنن زندگی دیگران هم خراب میکنن