2777
2789
عنوان

یه دختره تو اشناهامون بود تغیر جنسیت داد

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 61 پست
معلومه که نهچرا حال بهم زن باشه؟من یکی از همکلاسیای دبیرستانم بالای ۱۵ ساله که تطبیق جنسیت دادهنگین ...

ببخشید اینو میپرسم بخدا واسم سواله یعنی کاملا مثل بقیه آقایونن

از لحاظ جنسی به مشکل نمیخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دختری میاد تو کتابخونه.دقیقا همیطوره😂وای خیلیی کراشه.ادا های پسرونه داره.لباس پسرونه میپوشه.هیکل پسرونه داره.بعد مثلا مغروره.به کسی پا نمیذه و اینا🤣🤣ون تا دخترم دورش میپلکن.من وقتی میاد فقط محوش میشم.ینی از پسرا پسر تره😂😂

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

ترامپ عمل تغیر جنسیت رو تو آمریکا ممنوع کرده 😕

تو ایران مجازه ولی

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

هنوز متأسفانه ما یاد نگرفتیم که به دیگران و خواسته هاشون احترام بذاریم..من مادرم دبیره دانش آموزش مثل پسرا بود تو کلاس همه ی معلما اذیتش میکردن بد نگاهش میکردن پشت سرش حرف میزدن ولی مامانم میگفت چه اشکالی داره تازه به دبیرای دیگه هم میگفت باید به عقاید دیگران احترام بذاریم یعنی چی که چون موهاش کوتاهه یا رفتارش مثل پسراست بهش بی احترامی کنید و منن همینطوری ام یاد گرفتم از مادرم و خونوادم که به دیگران احترام بذارم 

ببخشید اینو میپرسم بخدا واسم سواله یعنی کاملا مثل بقیه آقایونناز لحاظ جنسی به مشکل نمیخورن

نه حس جنسی دارن

یکم محدودیت دارن تو بعضی مسائل که به نوع عملشون برمیگرده ولی خب این یه توافقه بین زن و شوهر که نوع رابطه لزوما طوری نباشه که بقیه رابطه برقرار میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جواب ابلهان خاموشیست):

اسی الان مدافعان LGBT پددرتو درمیارن 🥲😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

مگه دست خودش بوده عزیزم این جور انسان ها انگار تو زندان تن خودشون زندانی شدن روحشون مردانه یا زنانه هست به جای قضاوت کردن خودتو بزار جای این فرد و بزار با آرامش زندگیشونو ادامه بدن همانطور که تو حق زندگی کردن داری هم نوعت هم حق زندگی کردن داره 

مشابهش دیدم عروسی ام گرفتن ، یه مدت بعد عروسی زنه دیده شوهرش نشسته داره گریه میکنه گفته چیه گفته من دوس دارم خودم زن خونه باشم خودم شوهر داشته باشم خخخ بعدش بردنش دکتر گفته من کاری نمیتونم بکنم دیگه باید بهش آمپول هورمون بزنیم و حالا با آمپولداره زندگی میکنه البته یکساله خبر ندارم هنوز مزدوجن یا نه اما دختره فکر کرده بود دوستش تغییر جنسیت بده بیاد بگیرش خوشبخت میشه، 

ایران به نظرم مقام اول داره و جالبه ۹۹ درصدشون ریشه در کورکی و بیماری ذهنی داره و فقط یه نفر واقعا جنسیتش با کالبدش مطابقت نداره

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...