2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست
بکن به من چه

خب شما هم برای بقیه تعیین تکلیف نکن وقتی مثل بقیه مردا زندگی میکنم حق بده دنبال حقوق برابر باشم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
فقط تفاوت فیزیک نیست این یک نمونه همه فهمه وگرنه تفاوت های روحی روانی خیلی مهم ترن که تو این تاپیک ب ...

ما متعصبیم شما خوبید عزیزم

و تفاوت های روحی روانی 

خب طی مقالات اخیر دانشمندان یه چیز خیلی باحالی کشف شده و اون میدونید چیه؟

خیلی از چیزایی که شما الان تفاوت روحی روانی میخونیدشون 

اثر تلقینه باورتون میشه؟

در واقع زنا اصلا اونجوری نبودن ولی انقد از طرف جامعه بهشون یسری خصوصیات تلقین شده که انگار واقعا هستن :)))

همچنین مردا 

یعنی یه طرفه هم نیست قضیه 

مثلا فکر‌کنید همون جمله مرد که گریه نمیکنه 

مرد حامیه ای که خود شما هزار بار گفتین 

و....... اگه بیشتر هزار سال بود که به زنا گفته می‌شد 

اوناهم الان فکر میکردن حامین و فلان و بهمان 

و در مورد مابقی تفاوت ها هم که بخاطر هورمونه چیز عجیبی نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بیشتر از آقایون تلاش کردید بوی فاضلاب رو تحمل کنید؟درود بر شما

کل کارو بوی فاضلاب میبینی ؟😂🥹

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
جوون بدرخشید با تهمت زدن به من حرفهای همه پسند من کی گفتم زن جنس دومه

شما ابدا نگفتید زن جنس دومه 

ولی نتیجه تفکری مثل شما باور 

ما میتونیم از پس همه چی بربیایم رو میگیره 

و جاش اینجوری فکر می‌کنیم که خب ما زنیم طبیعیه یسری چیزا رو تحمل نکنیم و یسری کارا رو نکنیم 

و بازم درجا و درجا و درجا

راستش درباره ارثیه تفاوت حس نیاز به تامین کنندگی و حمایت گری هست .در باره دیه هم که اگه زن فوت کنه م ...

اتفاقا زن اگه بمیره به شوهرش ارث بیشتری میرسه تا برعکسش 

بعدم کدوم حمایت گری همه چیزش دوبرابر. دست مرداس خودشون رو صاحب اختیار زن میدونن وصاحب زن با این تفکر حمایت گری

تو کشوری که شهادت دو زن اندازه یه مرده تساوی معنی نداره

بالا بریم پایین بیایم این قوانین بیشتر مردسالاری تا تساوی

وقتی کسی عاشق ریاضیاته یعنی عاشق علم و منطقه معمولا کسایی که عاشق ریاضین هیچ وقت هیچچچچچچچچچچچ وقت ن ...

عزیزم شما چند کلاس سواد دارید؟

وقتی انقد زیبا حرف میزنید باید اینم اشاره کنید که احساسات به طور نسبی و غیر دقیق اندازه گرفته میشن 

نه اصلا اندازه گرفته نشن 

و باز هم دلیلی این بی ربطی تونو‌ نمی‌فهمم به علایق بنده .

از اینایید که اصلا جلوتون نباید از خودمون حرف زد حتی حرف از عقلایی!

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

این چجور تساوی که برای مردا صیغه برای جنین پسر دیه دوبرابر واینکه مردو زن به یه اندازه کار میکنن ولی ...

من نگفتم طرفدار اینان تهمتد نزن 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خب شما هم برای بقیه تعیین تکلیف نکن وقتی مثل بقیه مردا زندگی میکنم حق بده دنبال حقوق برابر باشم

من کی کردم؟ 

ما متعصبیم شما خوبید عزیزمو تفاوت های روحی روانی خب طی مقالات اخیر دانشمندان یه چیز خیلی باحالی کشف ...

خب خط تفصیل تلقین حقیقت چیه؟شما تعیین میکنی؟

بخاطر همین فلسفه بافی ها بحث جسمانی رو وسط کشیدم که جلو چشم همه باشه و غیر قابل انکار اما این مردم. خورشیدی انکار میکنن تفاوت جسمی که سهله

عزیزم شما چند کلاس سواد دارید؟وقتی انقد زیبا حرف میزنید باید اینم اشاره کنید که احساسات به طور نسبی ...

به اندازه نیاز سواد دارم.

که بدونم اندازه گیری نسبی واژه علمی و درستی نیست 

اندازه گیری زاده شده برای افزایش دقت و به رخ کشیدن دقیق بودن علم اگه نسبی قرار بود حساب کنیم که اندازه گیری نیاز نبود هنوز وجب میکردیم 

و بعدم احساساااات کاملا پرسونالیتی دارن 

یعنی شخصیه اصلا یه اوریج یا میزان متوسطی ندارن که ما بخوایم حسابش کنیم بعد اینو معیارم قرار بدیم

البته حق با شماست من خیلی کلیشه ای فکر کردم که گفتم چون به ریاضی علاقه دارید باید منطقی تر باشید.

کل کارو بوی فاضلاب میبینی ؟😂🥹

مشت نمونه خرواره 

من کار های دیگرو برا مردا نمیدونم مثل وکالت ،نظامی ،و......

شما اصلا کامنتامو. نخوندی پریدی فقط