2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست
من تو متن تاپیک هم گفتن از نظر ارزشی مساوی اند.حقوق نابرابر هم منظورم همیشه به نفع مردا نیست بعضی وق ...

اولا هیچ جای تاریخ چیزی به نفع زنان نبوده و نیست و اگه نجنگیم براش نخواهد بود.

پس بیا شعار ندیم.

و خیلی درصد از زنا همچین قدرتیو دارن‌

فقط چون همش گفتن شما ناز و ظریفید باورشون شده نمیتونن

هرچند الانم خیلیا به این باور رسیدن که از پسش برمیان.

و در مورد بچه دار شدن مردا

چیزی نیست که در نهایت بگیم قراره تا ابد نشه 

مطمئن باشید یروزی علم اینو ممکن میکنه 

کلا تفاوت های فیزیکی چیزایی نیستن که خیلی بخوای روشون مانور بدین چون بخوای قبول کنی یا نه 

کاملا با علم و ورزش و اینا اوکی میشن

راستش درباره ارثیه تفاوت حس نیاز به تامین کنندگی و حمایت گری هست .در باره دیه هم که اگه زن فوت کنه م ...

خب چرا باید بە نفع زن باشە؟؟؟مگە ما گفتیم هرچه بە نفع زنە دیگە خوبە؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایا شما دوست داری فاضلاب کار کنی؟خانوما عاشق بوی فاضلابیدددد؟

اگه نیاز باشه بله کار میکنم

هیچکسی تاکیید میکنم ورای جنسیت هیچکسی عاشق بوی فاضلاب نیست 

ولی پاش بیوفته مرد و زن نداره انجامش میدیم.

میشه از اون کارا مثال بزنید؟

عزیزم من حرفا و جواب هامو توی متن تاپیک و کامنت به تفصیل توضیح دادم 

انقد انعطاف پذیر هستم که اگر مورد منطقی دیدم بپذیرم اما دریغ ....

فقط یک مشت حمله هجومی از آدمایی که ادعای روشنفکری و تجدد دارن!

روی موجن حذب بادن ،اینا همونان که صد سال قبل میگفتن بی اجازه شوهر نرو بیرون!از نسل اونان که انقد متعصب و بی فکرم 

شما اگه میخوای با عقیدم اشناشی کامنتامو بخون چون جواب تک تک مواردی که گفتی و دادم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

راستش درباره ارثیه تفاوت حس نیاز به تامین کنندگی و حمایت گری هست .در باره دیه هم که اگه زن فوت کنه م ...

وای این استدلال از بیخ مزخرفه 

اگه یه مرد یه زن رو بکشه 

مرده رو اعدام نمیکنن تا مابقی دیه پرداخت نشه 

بعد شما هنوز اینو مثال می‌زنید که دیه مردو زن میگیره؟

قدیمی شده واقعا

و در مورد ارثیه 

تفاوت حس نیاز به حمایتگری چه سمیه؟

وای داری تو چه تاریخی زندگی‌میکنی واقعا؟

اولا هیچ جای تاریخ چیزی به نفع زنان نبوده و نیست و اگه نجنگیم براش نخواهد بود.پس بیا شعار ندیم.و خیل ...

😂😂😂😂😂یعنی طرف وابسته تا علم پیشرفت کنه بعد بره بدنشو بکوبن در حد بچه زاییدن شما واقعا بانمکید 

چه لزومی داره اصلاا؟؟؟چرا لقمه رو دور دهن بچرخونیم؟؟چرا خوردرگیر باشیم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خب چرا باید بە نفع زن باشە؟؟؟مگە ما گفتیم هرچه بە نفع زنە دیگە خوبە؟

دقیقا بعضیا با تساوی زن و مرد میان بعد هرچی به نفع زنده و عدالت نیست میگن

اگه نیاز باشه بله کار میکنمهیچکسی تاکیید میکنم ورای جنسیت هیچکسی عاشق بوی فاضلاب نیست ولی پاش بیوفته ...

فعلا که مردا دارن انجام میدم نه شما 

و من شما میزاییم نه مردا 

چشماتونو باز کنید خیلی سادس 

وای از تعصب وای از تعصب

عزیزم من حرفا و جواب هامو توی متن تاپیک و کامنت به تفصیل توضیح دادم انقد انعطاف پذیر هستم که اگر مور ...

هیمن دو واژه رو هزار بار تکرار کردید 

انعطاف و تهاجم 

اولا اصلا دلیلاتون قانع کننده نبود و اتفاقا یکی از یکی حرص درار تر 

و دوم هرکی نظر شما رو قبول نکنه منعطف نیست و هرکی حرص بخوره از سر ناچاری متهاجم؟

بس کنید تروخدا اصلا حالم بد شد واقعا 

یه لحظه فقط یه لحظه به این فکر کنید ریشه حرفتون اشتباهه 

بعد خودتون متوجه میشید حرفاتون چقد حرص درارانه و زن ستیزانه اس .

و از هیچچچچچچچچچ منطقی پیروی نمیکنه 

وای این استدلال از بیخ مزخرفه اگه یه مرد یه زن رو بکشه مرده رو اعدام نمیکنن تا مابقی دیه پرداخت نشه ...

عزیزم کامنتامو بخونی میگم درباره کلیت اون ماجرا عقیده دارم جزییاتش هم نه سوادش رو دارم نه در این تاپیک میگنجه 

قدیمی یا جدید بودن یک مبحثی هم دلیل بر درست و غلط بودنش نیست 

شما تو هر کامنتا یه طنزی بکار میبری

فعلا که مردا دارن انجام میدم نه شما و من شما میزاییم نه مردا چشماتونو باز کنید خیلی سادس وای از تعصب ...

من زن دیدم که همچین شغلی دارن.

توی همین ایران .

و راستش منم قصد زاییدن ندارم 

و اصلا بحث این نبود عزیزم بحث اونجایی بود که داشتم‌میگفتم تفاوتای فیزیکی اصل ارزش بحث کردن ندارن.

خوشگل خانوم 

ارثیه دیه اینکه شهادت زن نصف مرده اینکه زن ها هیچ آزادی و حقوقی ندارن اینا همش عدالته؟

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
هیمن دو واژه رو هزار بار تکرار کردید انعطاف و تهاجم اولا اصلا دلیلاتون قانع کننده نبود و اتفاقا یکی ...

شما هم حرص دراریذ چون با تفاخر بازتاب رسانه اید از خودتون چی دارید؟

عزیزم کامنتامو بخونی میگم درباره کلیت اون ماجرا عقیده دارم جزییاتش هم نه سوادش رو دارم نه در این تاپ ...

وقتی نمی‌تونید از جزئیات چیزی حرف بزنید و دفاع کنید پس درموردش حرف نزنید 

چون هیچ مسئله ای در حالت کلی مشکلی نداره

میدونی نوشتین عاشق ریاضیات 

و بعد میگید دلیل تفاوت ارثیه تفاوت حس نیازه 

اصلا مگه احساسات قابل اندازه گیرین ؟ که حالا تفاوتشان رو حساب کنیم؟

خوشگل خانوم ارثیه دیه اینکه شهادت زن نصف مرده اینکه زن ها هیچ آزادی و حقوقی ندارن اینا همش عدالته؟

زییا جان من وکیلی مدافع هیچ قانونی نیستم فقط این کلیت بدهی رو قبول دارم؛