2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست

خب سلااام

من حرفتو قبول ندارم راستش و کلی دلیل دارم واسش :

ولی دلم میخواد قبلش یکمی از تاریخ برات بگم

منظورم تاریخ اروپاست و گرنه ایران که هنوزم در عصر جاهلیته بخصوص در حوزه های مربوط به زنان 

میدونی چیه؟

در کل ادوار تاریخ زن جنس درجه دوم فرض شده

همیشه حق و حقوقش تو هر زمینه توسط مردا نابود و پایمال شده و همیشه زنان رو در کنار مردا دیدن نه به طور مستقل 

مثالش : عصر ویکتوریایی .

بعد ها با گذر زمان که زنا شروع به برابری خواستن کردن امثال اسی پدید اومدن با این مسئله : که زنو مرد از لحاظ فیزیکی و بیولوژیکی و هورمونی باهم متفاوتند پس نباید حقوق برابر داشته باشن .

این حرف بسییییییییییییییییی زن ستیزانه اس 

چرا؟ چون تفاوت های فیزیکی قرار نیست حقوق اجتماعی رو تغییر بده 

قراره نیست نوع رفتار و پوشش و آزادی رو تعیین کنه 

قرار نیست ارزش گذاری کنه

و مسئله و مشکل اصلی میدونید چیه؟

اونجایی که امثال اسی از زن تصور موجودی ظریف زیبا و ناز رو دارن که پرنسسه به عبارتی و توی مردا هم دنبال تستوسترون

همون افکار عصر جاهلی با ظاهر خوش رنگ و لعاب تر 

در حالی که خیلی از زنا قدرت فیزیکی خوبی دارند 

اصلا اون ظرافت مد نظر رو ندارن

خیلی از مردا اون مرد الفایی که شما فکر می‌کنید نیستن و خیلیم نازن وومیکاپ دارن 

میدونید مشکل چیه؟ 

شماها نمیپذیرید که رفتارا جنسیت ندارن 

و همچنین قدرت فیزیکی و نوع آفرینش ربطی به برابری نداره 

و در نهایت همه ما میتونیم چیکده ای از رفتارا رو داشته باشیم که اصطلاحا زنانه و یا مردانه خونده میشن (‌میگم جنسیت ندارن برای مفهوم بودن گفتم )

پس لطفا زیاد در این باره شبیه بدختای جاهل نظر ندین.

شایدم چون شما متعصبییکم نفس عمیق بکش عزیزم و قبل حرف زدن روی صحبت هات فکر کنخوب نیس الکی به مردم تهم ...

ببین کسی که زنه و خودشو هیچ و زیردست میدونه من اصلا آدم نمیدونمش 

چون وقتی شماها رو آدم بدونیم و امثال مرحوم مریم میرزاخانی رو هم آدم، در حق کلمه آدم و اون شیرزنا ظلم کردیم 

آره شماها تو سری خور مردایین میخوای قبول کن میخوای نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم رانندگی به فیزیک بدنی هر کسی میخوره چرا نباید رانندگی کنه؟!من همچین حرفی نزدم ۹۰درصد مشاغل ...

چرا نیست؟

من خودم خیلی راحت انجامش میدم 

چیزاییو که خیلی مرددددااااااا نمیتونن بلند کنن

تو و اسنارتر از اونایی هستید که منطق ندارید محض همین کسی حوصله نداره باهاتون حرف بزنههر کی هم هرچی ب ...

شمام از اونایی هستی که نشناخته قضاوت میکنی و تهمت میزنی وقتی از هیچی خبر نداری

از شما ها هم زیاد دیدم توی این سایت

توی همین پیامت هم نصفش توهین بود بلد نبودی از اول درست حرف بزنی ولی من مثل تو نیستم و بهت تهمت نمیزنم فقط از خودم دفاع میکنم

محض اطلاعت تو سری خور نیستم و اتفاقا یه رشته ای رو دارم میخونم که اطرافیانم بهم میگفتن پسرونس و فلانه و بهمانه و من قبول نداشتم حرفاشونو پس فکر نکن زنا رو تو سری خور و فلان میدونم

عزیزم من و استارتر نمیگیم الان توی ایران یا توی امریکا یا به طور کلی توی هر جای جهان عدالت حاکمه

کسی نمیتونه منکر این بشه که الان  خیلییییی جاها عدالت نیس

مگه ما میگیم الان عدالته؟

نه تنها عدالت نیس که برابری هم نیس هیچ کدومش نیس

الان فقط داشتیم میگفتیم اگه قرار باشه یکی از این دوتا ( یعنی بین عدالت و برابری) قرار باشه یکی رو انتخاب کنیم از نظر ما عدالت بهتره

عدالت فقطم به زن و مرد بودن ربطی نداره یکم گسترده تر بهش نگاه کن مثلا یه زن که تنهایی بچشو بزرگ کرده و سختی زیاد کشیده با یکی که کنار همسر و خانوادش بوده فرق داره

قطعا باید اولی رو بیشتر کمکش کرد و با هم فرق دارن

عدالت یعنی شرایط زندگی هرکسی فرق داره باید متناسب با اون باهاش رفتار شه حالا جنسیت یه بخشیشه همش این نیست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

دیه قیمت خون نیست عزیزم خون هیچ انسانی قیمت نداره!دیدتون دراین باره اشتباست واینکه بحث من سر تامین ک ...

بس کن شعار بیخود دادنو 

دیه قیمت جون انسانه که قانون تعیینش میکنه .

و کی گفته ما خانومایی نداریم که همسرشون خونه دارن ؟

و کی گفته اکثر مردا با بیکار بودن خانمشون مشکل ندارن؟

اصلا شما جدیدا خانم بیکار دیدین؟

اوناییم که از نظر شما بیکار میان خونه دارن و این خودش شغله و خیلییییییییییی از مردا هم خونه دارن.

از غار بیرون اومدین یا چی؟

ببین کسی که زنه و خودشو هیچ و زیردست میدونه من اصلا آدم نمیدونمش چون وقتی شماها رو آدم بدونیم و امثا ...

شمام بی منطقی و جای جواب درست و حسابی دادن فقط بلدی قضاوت کنی اونم نا به جا

تو چی میدونی از زندگی منو استارتر الکی واسه خودت میبری و میبافی؟

من مثل تو نیستم وگرنه منم بلدم چهار تا تهمت به تو بزنم و دلم خنک شه ولی من فقط به خدا واگذارت میکنم خودتی و وجدان خودت

با ادم بی منطقی مثل تو هم بحث نمیکنم شما حرف بعدیتم درسته روز خوش دیگه ریپلای نزن نمیخونم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب سلاااممن حرفتو قبول ندارم راستش و کلی دلیل دارم واسش :ولی دلم میخواد قبلش یکمی از تاریخ برات بگمم ...

من تو متن تاپیک هم گفتن از نظر ارزشی مساوی اند.

حقوق نابرابر هم منظورم همیشه به نفع مردا نیست بعضی وقت ها هم به نفع زنانست.

چند درصد زن ها قدرت بدنیشون از مردان بیشتره؟!!!!

بد بخت جاهل کسی که بخواد از اصل خودش عبور کنه مثل مردی که بخواد بچه دنیا بیاره!

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چقد از جانب همه خانوما حرف می‌زنید آیا شما همه خانومایید؟

ایا شما دوست داری فاضلاب کار کنی؟

خانوما عاشق بوی فاضلابیدددد؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

شمام بی منطقی و جای جواب درست و حسابی دادن فقط بلدی قضاوت کنی اونم نا به جاتو چی میدونی از زندگی منو ...

از اولش فقط داری از تهمت میگی و واگذار میکنی

شبیه پیرزنای صد ساله

تعجبی هم نداره تفکراتت اینه

از اول ریپلای نمیکردی خب

حالت خوب نیست

اگه به امتیاز جسمیه که زن به معنای واقعی کلمه زندگی می آفرینهمرد که نهایت کارش دو تا اسپرمهپس باید ه ...

کامنتای دیگمم بخون بالا ده بار توضیح دادم