2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 435 پست
زنان ایرانی که از سال های خیلی قبل با سواد بودن و به درجات بالایی رسیدنبنده هم همین رو گفتم چون توی ...

شما اگر صد سال اخیر ایران رو نگاه کنید میبینید هنوز یک قشر بزرگی از جامعه درگیر این تفکر بودن که زن سواد به چه کارش میاد 

و نسبت به بقیه کشور ها که زن ها در بدترین حالت عضو کلیسا میشدن تا سواد داشته باشن ، جامعه زنان ایرانی دیرتر باسواد شدن.

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن امروز مثل زن هزاران سال قبل تامین کننده زندگی نیست؟ دیه هم باید برابر باشه هیچ لزومی نداره قیمت خ ...

دیه قیمت خون نیست عزیزم 

خون هیچ انسانی قیمت نداره!

دیدتون دراین باره اشتباست 

واینکه بحث من سر تامین کننده بودن نیست سر احساس تامین کنندگی داشتنه؟

هیچکدوم از ما زنا حاضر نیست شوهرش خونه بخوابه خودش بره سرکار اما خیلی آقایون مشکلی ندارن این تفاوت یعنی چی؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

ولی به عدالت بینشون باور دارم لطفاً تهمت نزنید اگه اعتقاد داشته باشم خانوم ها برن تو فاضلاب میشم زن ...

انگار خبر نداری خارج از خاک ما برای هر دو جنسه امثال این کارها!

تو اگه راس میگی برو دیه زن و دیه جنین دختر و ارث و قانونای ازدواج و ضد زن این کشور رو درست کن

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

😂😂😂شما مثل اینکه تو ۱۰۰پیش موندی یا تو فرهنگ زندگی خودت گیر کردی که این جمله های زن ستیزانه حتی ب ...

بد بود؟! 😍

به زبان خودتون باهاتون صحبت کردم که ضعیفه جان😉

عقب مانده در تاریخ😄

حالا برای کدوم ستاد کار میکنی کلک؟ 🥰

عزیزم اینایی که گفتی دلیل نمیشه تمام حقوق یک زن دست شوهرش باشه

بعدم گفتی یسری جاها خانوم حقوق بیشتری داشته باشه یسری جاها اقا 

الان یه مورد مثال بزن که حق زن بیشتره 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
بله، اگر شغلی باشه که نیاز به قدرت جسمی نیاز داشته باشه، آقايون برتری دارند...ولی الان بیشتر شغل ه ...

دقیقا نکته حرف اینجاست 

مزدا از نظر قدرت بدنی برتری دارن این مگ چیز بدیه؟یا چیزی از ارزش های ما کم میکنه؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

عزیزم اینایی که گفتی دلیل نمیشه تمام حقوق یک زن دست شوهرش باشهبعدم گفتی یسری جاها خانوم حقوق بیشتری ...

عزیزم جمله اولتون رو من نگفتم 

درباره مثال هم مثلا خانوم حق داره هزینه زندگی تامین نکنه اما آقا این حقوق نداره

استخدامِ کدوم شبکه هستین؟! حقوقش خوبه؟! از کی تا حالا زن ها گوشی دست گرفتن و میان نت گردی؟! ضعیفه بر ...

وای خاک تو سرت با این مدل حرف زدنت

اصلا تاپیکو درک نکردی فقط خواستی یه چیز بگی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دیه قیمت خون نیست عزیزم خون هیچ انسانی قیمت نداره!دیدتون دراین باره اشتباست واینکه بحث من سر تامین ک ...

مگه زنا تو خونه میخوابن؟ زن کلی کار تو خونه انجام میده  و اگه نخواد انجام بده فکر کردی مرد ساکت میمونه ؟!

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

واقعیت اینه نه اونا عوض میشن نه امثال منو شما هرکسی فکر می‌کنه افکار خودش درسته و بحث کردن فایده ای ...

درسته اما آدم های انعطاف پذیر هم هستن خود من تا پارسال عقاید اونا رو داشتم

دیه قیمت خون نیست عزیزم خون هیچ انسانی قیمت نداره!دیدتون دراین باره اشتباست واینکه بحث من سر تامین ک ...

والا نمیدونم شما جز کدوم (زن ها) هستید!!!

ولی ما خودمونو نون اور میدونیم حتی اگر شوهرمون نره سر کار خودمون خرج زندگیمونو در میاریم

چون دنبال حق و عدالتیم

چون مثل شما خودمونو جنس دوم نمیدونیم!!!

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ