2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست

چقدر این استدلال سطحی بود

مگه هر مرد هم بنایی میکنه هم کارگری هم لوله‌کشی؟

مردی که کار بدنی سخت نداشته باشه نداریم توی جامعه؟ یا زنی که فشار کاری زیاد داشته باشه؟

شما داری کل جامعه مردهارو با کل جامعه زن‌ها قیاس میکنی، در صورتی که زن و مرد هرکدوم به عنوان یه انسان واحد باید قیاس بشن

اون مثال غذای بچه و بزرگسال هم باز ربطی نداشت، بچه نیاز بدنی و متابولیسمش *کمتر* از بزرگساله، به همین خاطر کمتر غذا میخوره

ولی حقوق مدنی و اجتماعی زن از مرد *کمتر* نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نظرمو گفتم بازم میگین امثال من به نظر بقیه احترام نمیذارناین نظر منه من مدافع مردا نیستم مدافع حق ...

فکر میکنم قضیه رو آشناتون اشتباه تعریف کرده براتون

اینطوری نیست که هرکی خواست قصاص بشه نصف دیه رو بهش بدن

چون از نظر قانون دیه زن نصف مرده، اگر مردی یه خانم رو به قتل برسونه، برای اینکه قصاص بشه خانواده خانم باید نصف دیه مرد رو بهش پرداخت کنن، تا دیه‌ دو طرف مساوی بشه

فکر میکنم قضیه رو آشناتون اشتباه تعریف کرده براتوناینطوری نیست که هرکی خواست قصاص بشه نصف دیه رو بهش ...

بله پایین تر گفتم دو نفر تو قتل دست داشتن 

باید تفاضل دیه ی دونفر قاتل و یک نفر مقتول پرداخت میشده

جواب چه سوالی خب مگه تو قوانین مردا اجازه صیغه ندارن؟مگه ارثشون دو برابر نیست ؟مگه دیشون حتی جنین دو ...

سوال سومتم درست متوجه نشدم اگر خواستی دوباره بپرس

عزیزم اینا قوانینی هستش که با درنظر گرفتن همه جوانب گذاشته شده واز خودشخصی گرفته نشد برپایه اسلام وقرانه تا درحال حاضرم حقانیت این کتاب ودین حتی در اروپا ثابت شده 

مثل نظریه انبساط جهان، جایگاه ومسیر مشخص ستارگان،اثبات نیروی جاذبه، سیاه چاله ها، حرکت دورانی خورشید وزمین و......

حالا بعضیا میان ازین قوانین سوءاستفاده میکنند دلیل برغلط بودنش نیس

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

بله پایین تر گفتم دو نفر تو قتل دست داشتن باید تفاضل دیه ی دونفر قاتل و یک نفر مقتول پرداخت میشده

خب پس اصلا ربطی به مقوله دیه زن و مرد نداشته این قضیه

بی‌عدالتی و دور از منطق بودن اون قضیه پابرجاست

خب پس اصلا ربطی به مقوله دیه زن و مرد نداشته این قضیهبی‌عدالتی و دور از منطق بودن اون قضیه پابرجاست

آره ربطی نداشت من فکر میکردم مربوط باشه ولی در کل با اصل قضیه ی دیه ی زن نصف مرد مخالف نیستم

میدونید چیه من حس میکنم همه این خوجیهات راجب قوانین برای سرپوش گذاشتن روی مردسالاری جامعس هر چی رو م ...

🤦‍♀️دیدید شما منطقی پیش نمیرید این همه دلیل اوردم براتون ولی بازم از روی تعصب حرف میزنید ودرنهایت میگید شما دارید کتمان میکنید دودقیقه بعدم میاید درجواب این پیامم میگید شما مردی براهمین از حقت داری دفاع میکنی 

این افکار برای ایران نیست

برای کشوریه که قانون برابر داره

توی ایران مرد میتونه ۴ تا زن و نامحدود صیغه داشته باشه ولی زن باید برای تحصیلشم اجازه ی مرد رو بگیره

اول باید حقوق ابتدایی برابر باشه بعد بچسبیم به فرعیات و تفاوت زن و مرد

🦦
🤦‍♀️دیدید شما منطقی پیش نمیرید این همه دلیل اوردم براتون ولی بازم از روی تعصب حرف میزنید ودرنهایت م ...

دوست عزیز من بحث رو تموم کردم چون اصلا قانع نشدم تا صبح هم بججث کنیم فقط وقت تلف کردنه 

شب خ ش

عزیزم در مورد کار سخت مردها میگی جدای اینکه هر مردی رو زنی به دنیا میاره، مگه مردها میتونن زایمان کنن و زایمان و پرورش و تربیت فرزند شاید برا خیلی هامون سخت باشه یا آقایون حاضرن بنایی کنن ولی بچه داری نکنن. کلا نمیشه این طور مقایسه کرد. زمان گذشته  در صورت جدایی یا مرگ کودک رو دوسالگی به پدر میدادن بعد شد 7 سالگی بعد شد 12 سالگی خودش تصمیم بگیره. خب زمان گذشته شغلی برا زن ها نبود و دادن بچه به شوهر و خانواده شوهر برای کمک به زن بوده. اما الان خیلی از خانواده ها از دخترهای مطلقه و بیوه شون حمایت میکنن و لازم نیست حتما ازدواج کنن تا مردی خرجیشون رو بده. سرکار میرن و خرج بچشون رو درمیارن.درسته که بدن یک زن با یک مرد متفاوته ولی خیلی از قانونها به خاطر نحوه زندگی اجتماعی و نگاه جامعه بوده  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
میدونید چیه من حس میکنم همه این خوجیهات راجب قوانین برای سرپوش گذاشتن روی مردسالاری جامعس هر چی رو م ...

تفاوت در دیه زن و مرد، مرتبط با کرامت ذاتی زن و مرد نبوده و نشان‌گر جایگاه انسانی ایشان نیست. بلکه این امر ناشی از تکالیف مالی متفاوتی است که در نظام حقوقی اسلام بر عهده زن و مرد قرار گرفته است. برای مثال، تعهد مرد به پرداخت نفقه همسر و اولاد و همچنین تعهد به پرداخت مهریه همسر بخشی از این تکالیف مالی است که زنان از آن فارغند.قصاص همسر قاتل، در مورد زن و مرد، قواعد یکسانی داشته، مگر در مورد فرضی که مرد، همسر خود را در حال زنا با مرد غریبه به قتل برساند که در این صورت، با وجود شرایط قانونی، قصاص نخواهد شد.در صورتی که زن یا شوهر، همسر خود را به صورت عمدی، به قتل رسانده و تمام شرایط قصاص نیز وجود داشته باشد و مانعی نیز بر سر راه وقوع جرم یا اجرای مجازات، وجود نداشته باشد، علی الاصول، همسر قاتل، قصاص می گردد.حالتی که یکی از موانع مسئولیت کیفری در جرم قتل وجود داشته باشد، همسر قاتل قصاص نمی گردد. این موانع عبارتند از: صغیر بودن(داشتن 15 سال تمام قمری و کمتر)، مجنون بودن، مستی(مشروط بر اینکه قاتل، به کلی، مسلوب الاراده بوده و خود را برای قتل، مست نکرده باشد ) مهدورالدم بودن(مقتول، مرتکب یک جرم مستلزم سلب حیات، مانند محاربه شده است)، دفاع مشروع، کشتن زن در حال زنا با مرد غریبه توسط شوهر.