2777
2789
@niniyar_3 @niniyar_5

الان مشکل چیه چی شده😐😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله؟

عزیزم اینجا نتونیم از این سوالا بپرسیم پس کجا بپرسیم همیشه که حرفای معمولی رو میشه همه جا زد ولی یه سری سوالا رو مجبوریم اینجا بگیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
به شما مربوط میشه؟؟؟

به همون اندازه که بود و نبود این تاپیک به شما مربوط میشه به منم مربوط

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

به همون اندازه که بود و نبود این تاپیک به شما مربوط میشه به منم مربوط

من حرفی از تاپیک نزدم!

آیا مخاطب پیام من شما بودید؟ خیر

استارتر جان صلاح بدونن پاسخ میدن نیاز به دخالت شما نیست

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
من حرفی از تاپیک نزدم!آیا مخاطب پیام من شما بودید؟ خیراستارتر جان صلاح بدونن پاسخ میدن نیاز به دخالت ...

سایت یه فضای عمومی هر کسی میتونه رو پیام کس دیگه ای ریپلای بزنه ربطی نداره تاپیک من باشه یا نه! در ضمن شما کسی رو ریپلای نزده بودی و مخاطبت مشخص نبود...

منم حرف نامربوطی نزدم فقط گفتم مشکل چیه ...

ولی ظاهرا شما شمشیرو از رو بستی و مقابل همه گارد میگیری

خوش باشی و روز خوش😉 

بیخیال بچها فقط ی سوال بود

منم منظورم همین بود دیگه

بعضیا میگردن تو تاپیکا ببینن کی چی میگه اگه خوششون نیاد سریع نی نی یار تگ میکنن...