2777
2789
عنوان

برا بچه هاتون تو مدرسه چی میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 66 پست
اونوقت من بچه بودم ۱۰ تومن میدادن بهم ۳ روز استفاده نمیکردم روز ۴رم فلافل بخورم🥲

من ن خودمم همه چی میبردم

ولی الان مدرسه ها فرق کرده بعد اینا هرکدوم زنگ خوراکی و بازیشون جداس دور هم جمع میشن خوراکی میخورن مدرسه غیر انتفاعی 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه های شما میخورن خب بچه های من اصلا سمت این چیزا نمیرندخترم اجیل میخوره اما مدرسه نمیبره

من راه حل این نخوردن رو بلدم 

قطعا تا وقتی شیر کاکائو و کیک و رانی و ....باشه ، بچه سراغ میوه و لقمه و آجیل نمیره 

تنها راهی که بچه غذای سالم بخوره اینه که مواد مضر را نخرید 

یعنی نخر تا نباشه که بخواد بخوره

گرسنه میشه میاد سراغ میوه و آجیل و....

پناه دل های هم باشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب وقتی نمیخورن چیکارشون کنمنمیتونم بزارن گشنه بمونن ک

محاله بچه ای مادرش کیک و شیرینی خونگی و پیراشکی و....درست کنه نخوره   میوه خشک و آجیل دوست نداشته باشه  بعدم مگه معده بچه چقدره با ی مشت پسته بادوم و یدونه سیب یا موز برای میان وعده سیر و پر از انرژی میشه 

من راه حل این نخوردن رو بلدم قطعا تا وقتی شیر کاکائو و کیک و رانی و ....باشه ، بچه سراغ میوه و لقمه ...

بچه های من موجودات عجیبین

شده باشه ی هفته لب ب چیزی نمیزنن 

ولی چیزی ک دوس نداشته باشن نمیخورن

شیر ک ضرری نداره کروسان از نون فانتزی میگیرم سالمه بقیشم میزارم ک بی خوراکی نمونن

ساندویچ بزارم غذا بزارم دست نخورده برمیگردونن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بادام ، گردو ، کشمش نخودچی ، کشک،

اینا رو تو خونه میخورن .خود مدرسه هم میگه مغز و اجیل نیارن. هم تهیه ش برا خیلی ها سخته دلشون میخواد هم اینکه ابتدایی هستن ازینا میذارن دهن شون بدو بدو می کنن احتنال خفگی دارن. سال های قبل پیش اومده بوده.

بعدم یه مشت گردو و نخود کشمش اصلا سیر نمی کنه شکم شون خالی می مونه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
محاله بچه ای مادرش کیک و شیرینی خونگی و پیراشکی و....درست کنه نخوره میوه خشک و آجیل دوست نداشته با ...

ن نمیخورن

من مدام براشون چیزای خوشگل و خوشمزه میپزم دختر عمه هاشون ک همسنشونن میان میخورن اینا عمرا لب نمیزنن

پسرم ک کلا با میوه خش و اجیل میونه خوبی نداره لب نمیزنه دخترمم مدریه نمیبره میگه من بخورم بچه هام میخوان ماشالله انقدرم گرونه نمیتونم برا بقیشون بزارم

صبحا پنکیک با تزئین میوه و کاکائو درست میکنم بیسکویت اما اصلا لب نمیزنن دخترم سس و سیب زمینی نمیخوره پسرم سبزیجات و اجیل نمیخوره

صبحا ساعت چند بیدار میشن ؟؟ اخه تا برگردن میشه پنجو شش خب کی نهار بخورن کی شام

همون پنج میخورن

۱۲ بیدار میشن دوساعت طول میدن تا بریم مدرسه میشه ۱

اینا رو تو خونه میخورن .خود مدرسه هم میگه مغز و اجیل نیارن. هم تهیه ش برا خیلی ها سخته دلشون میخواد ...

دقیقا بچه های منم نمیخورن الکی میبرن میارن منم میبینم گشنه میمونن مجبورم چیزایی ک میخورن بزارم

اینکه مادر بپزه بچه میخوره ام اشتباهه

چیزایی ک درست میکنم کل فامیل دوس دارن این دوتا عمرا لب بزنن

لقمه نون پنیر گردو نون خرما یا انواع کوکو کتلت اسنک پیراشکی و..... میتونه مدل های مختلف کیک و کلوچه ...

شنا چندتا بچه داری؟؟؟

واقعا فرصت برا این کارا نیست. کارای خونه غذا درس مشق و رفت امد بچه ها ...

اگه شب کوکو و کتلت چیزی داشته باشیم براشون میدارم 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
همون پنج میخورن۱۲ بیدار میشن دوساعت طول میدن تا بریم مدرسه میشه ۱

به نظرم زودتر بیدارشون کن که برا نهار گشنه بشن 

ادم از خواب پاشه اصن میلش به غذا نمیکشه 

حداقل ۹ بیدار شن دو لقمه کوچولو صبحونه بخورن برا نهار باور کن خودشون خیییلی گشنشون میشه همون ۱۲ میخورن

نارنگی نزار هوا سرده سریع دستشویی ش میگیره

هردم میزارم ک نمیخورن اکثرا

به نظرم زودتر بیدارشون کن که برا نهار گشنه بشن ادم از خواب پاشه اصن میلش به غذا نمیکشه حداقل ۹ بیدار ...

اخه ما یکم برنامه زندگیمون نا منظمه

باباشون ساعت ۱ صب میاد خونه اینا باید یکی دو ساعت پیش باباشون باشن بعد بخوابن باباشونم تا ۴ ،۵ بیداره من مجبورم بیدار بمونم دیگه بخوام ۹ صب بیدار بشم چیزی ازم نمیمونه