2777
2789
عنوان

بگيد حق دارم از شوهرم ناراحت شم يا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 58 پست
سر چه مسائلی بحث میکنینخب گفته ماشین میخواسته. چه اشکالی داره که اول خانواده رو رسونده؛ بعد خودش ماش ...

بنظرم مادرشوهرم مثل هميشع خودش با ماشينش ميومد شوهرم تاكسي ميگرف ميرف ب كارش ميرسيد اينجوري منم ناراحت نميشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای زندگی متاهلی یه چیز های میبینی که این چیزی نیست 

بنظرم خیلی راحت رابطه رو خراب می‌کنی و جدا میشی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

حق با همسرتونه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بنظرم مادرشوهرم مثل هميشع خودش با ماشينش ميومد شوهرم تاكسي ميگرف ميرف ب كارش ميرسيد اينجوري منم نارا ...

شاید شوهرت کاراش زیاد بود کرایه هاش خیلی میشد هزت معلومه دختر حسودی هستی ببین کل کاربرا هم هیچکدوم بانظرت موافق نبود هیچ مردی بخاطر زنش خانوادشو ول نمیکنه حرمت خانوادشو نگهدار بااین اخلاقت سریکسال نشده طلاقتومیدن بعدهی بایدبری التماس جاری من اینطور بود نکن عزیزم من خو کاری بهت ندارم ولی صلاح زندگیتومیخام الان ازهرکسم بپرسی حق رو بهت نمیده چون واقعا حرفت بی منطق گلم

بنظرم مادرشوهرم مثل هميشع خودش با ماشينش ميومد شوهرم تاكسي ميگرف ميرف ب كارش ميرسيد اينجوري منم نارا ...

خب وقتی میتونست اونا رو برسونه و با ماشین بره؛ چرا باید کار دیگه بکنه؟

ناراحتی تو الکی و بدون دلیله

توی زندگی واقعی کسی نمیتونه بشینه فکر کنه که طرف مقابلش در برابر هر کار عادی ممکنه چه واکنس های غیرمنطقی و غیرواقعی نشون بده ؛ که اون کار رو انجام نده

این کار از نظر بقیه اصلا ناراحت کننده نبوده، پس طبیعیه شوهرت هم به صورت یه کار عادی انجامش بده و حتی فکر نکنه تو ناراحت بشی

تو باید روی خودت کار کنی الکی ناراحت نشی؛ نه اینکه توقع داشته باشی بقیه کارهای عادی رو انجام ندن که باعث ناراحتیت نشن!