اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر خودم خیلی بد حرف زده ولی اصلا قبول نمیکنه که بد حرف زده طلبکارم هست
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
عزیزم به نظرم شما بد جواب دادید یکم مهربون تر برخورد کنید مثلاً درست بخونی یعنی چی خب خودش میدونه د ...
سر به هواس
از دستش عصبیم انگار این شده بهانم
عسلم اگه طرز حرف زدن کسی این وسط بد باشه اون تویی. بنده خدارو گیر الکی بهش دادی ،بهت توضیح داده که قضیه چیه ، بازم ادامه دادی ، بازم برات توضبح داده ، بعد یه شوخی که جالب نبوده کردی ، خب اونم یه جوابی داده.