2777
2789
عنوان

یه دختری دیروز خودکشی کرده چون

834 بازدید | 41 پست

لطفا اول یه صلوات بفرستیم براش

چندین سال با یه آقایی خیلی همدیگرو دوس داشتن ،پسره اومده خواستگاری 

پدر دختر چون وضع مالی پسره خوب نبوده رد کرده و گفته من دخترمو به فامیل خودم میدم که وضع مالیشون توپه💔

دخترم با طناب خودشو دار زده 

میگن خیلی خیلییی زیبا بوده😞عکسشو تو کانالا گذاشتن من نگاش نکردم

مگه این دارایی چیه که آدما بخاطرش انقد بی رحم میشن و دل میشکونن و باعث جداییا میشن

حالا یه عمر حسرت و پشیمونی میمونه برا پدره شاید

حیف جوونیش واقعا

چه غریب ماندی ای دل :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون بنده خدا کارش بیخ دار تر ازین حرفاس که با صلوات ما گره ای از کارش باز بشه ،البته من براش صلوات فرستادم ولی خودکشی خیلی خیلی خیلی گناه بززگیه اونقدری که هرچقدرم براش صلوات بقرستیم فکر نمیکنم دردی ازش درمون بشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

کاش یکم قوی باشیم

بابای منم ی بار این حرفو زد گفتم اوکی مشکلی نیست بااون ازدواج میکنم بااین دوست میمونم ساکت شد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

کاش یکم قوی باشیمبابای منم ی بار این حرفو زد گفتم اوکی مشکلی نیست بااون ازدواج میکنم بااین دوست میمو ...

بابات حالش خوبه الان؟

یعنی بهش بگی سلام میگه علیک سلام؟

🤣🤭🫠😁

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

برای کسی که از اول تو رفاه زندگی کرده پول خیلی مهمه.اتفاقا پدره عقل داشته میدونه الان همه چی پوله.

دختر زیبا و دسته گل بره تو زندگی ای ک پول نباشه پیر و داغون میشه.

دختره نباید خودکشی میکرد دختر خاله م زیباست.خواستگار داشت اوضاع خوبی نداشت.شوهر خاله م گفت نه.ی خواستگار پولدار دیگه اومد مجبور کرد دخترشو.الانم دختره تو ناز و نعمت زندگی میکنه و راضی هست.

نمیشه قضاوت کرداز یه جهت نگاه کنی پدره بد کرده از یه جهت دیگه شاید پدره حق داشتهنمیشه گفت

متاسفانه نتیجش بد بوده

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بابات حالش خوبه الان؟یعنی بهش بگی سلام میگه علیک سلام؟🤣🤭🫠😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همچین قانع شد قبول کرد