2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر اولی روزی ۴،۵ بار گلاب به روت بالا میاوردم تا ماه نهم ولی سر دومی شکر خدا حتی یکبار هم بالا نی ...

خدا حفظشون کنه .دعاکن شوهر منم راضی بشه دومی بیارم. خیلی دلم بچه دوم میخاد

پسرمم هی میگه نی نی بیار. باباش راضی نمیشه

دختر بنظرت این یکیم دختره؟

دقیق نمیدونم عزیزم ولی میگن اینایی که حالت تهوع هاشون زیاده بیشتر نی نی شون دختره

ولی برای همه صدق نمیکنه بعضی هاهم هستند که اصلا حالت تهوع ندارن ونی نی دختره بعضیا هم دارن وپسره ماهردو موردشو دیدم تو فامیل بیشتر اینا به خانواده ربط داره که مادر تون چطور بوده بارداری هاش 

من مادرم تو بارداری هاش اصلا حالت تهوع نداشته ومنم الان اگه خدا بخواد باردارم وتهوع ندارم ولی علایم و ویارم به دختر میخوره😍

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
منم بارداری اول ودوم داغون تازه دومی بدتر درد کمر وسردرد شدید هم داشتم سومی نه خوب بود هر سه هم پسر ...

خدا حفظشون کنه اگر صلاحه خدا کنه مال منم پسر باشه دیگه جنسم جور بشه

خدا حفظشون کنه .دعاکن شوهر منم راضی بشه دومی بیارم. خیلی دلم بچه دوم میخاد پسرمم هی میگه نی نی بیار. ...

فدات شم عزیزم خدا گل پسر شمارو هم حفظ کنه ،ان شالله به زودی خودشون بگن اقدام کنیم برای دومی ،به پسرت بگو هی بگه بابا من حوصلم سر رفته ،چرا شما برام ابجی یا داداش نمیارید 😆

این دختر کوچیکه من هرروز میگه بیچاره خبر نداره دوساله ما میخوایم خدا نمیخواد🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
انشالله سالم باشه و اون جنسیتی که میخای

ممنون عزیزم همچنین برای شما

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤