2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 114632 بازدید | 1172 پست
مادر منم برای بچه داداشم کادو طلا گرفت چند دست لباس و...روزی که از بیمارستان اومدن غذا درست کرد فرست ...

وای خوشبحال عروستون

من جاش بودم مادرت میزاشتم رو سرم 

مادرشوهر من مرگ هم نیاورد برای منو بچم

کمک هم نکرد.حتی بهش گفتیم یک شب بمون خودش زد به کری و رفت هیج وقت یادم نمیره ایشالا سر دختر حسودش بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میاد بهت میگه آی کیوت پایینهخب عزیز بفهم اینا زورشون گرفته بی‌خبر بودن

خودتون میگید نمیفهمیم

دیگه همینه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها اسی خیلییی بد تعریف کرد ولی حق باهاشه بم اعتماد کنین🤣

😂😂😂😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بگردم برای حال اون مادر سخته واقعا خدایا

من اینقدر گریه کردم براش خدا خودش شاهده. کاملا احساس کردم کمرش خم شد.چقدر به این پسرش کمم مالی میکرد.اصلا عروس رو خودش اصرار کرد بگیره.برادرشونرم باهاش دوست بود میگفت اینا خانوادگی دله هستن من نمیگیرم.مادرشوهرم گفت باهاش دوست بودی باید بگیری گناه داره.

اینم دست مزدش

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
عزیز خودش میگیره میخاد سوپرایز کنه نه تنها دخترم تولد منو همسرم هم میگیرهبعد در مقابل مادرشوهر من کا ...

ما که از این تولد بازیا نداریم خداروشکر فقط خودمون وبچه ها،اگرم قرار باشه تولد واسه نوه خانواده گرفته بشه دو طرفم میگم هرچند که مادرشوهر کادو نده،بالاخره هرکی یه اخلاقی داره

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
روز مادر که وظیفه پسره دندش نرم بایدم سنگ تموم بزاره ربطی به عروس نداره

ولی خیلی ها اینو از پسرشون انتظار ندارن از عروسشون انتظاردارن. الانم مادر اسی کار خاصی نکرده یه ناهار گذاشته برای پسرش پس دندش نرم پسر وکادوهاشو بخواد باید زنشم بخواد

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

عجب سه نقطه هایی هستن اینا..🙄

زَهَرلَری اولسون

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
مادر منم برای بچه داداشم کادو طلا گرفت چند دست لباس و...روزی که از بیمارستان اومدن غذا درست کرد فرست ...

مادرشوهر منم همینطور..بعضی عروسا الکی الکی

دشمنی دارن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا