2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
و مایی که روز قبل دیدن استوری هاخودمون واسه زنش کیک تریدیم وکادو هامون رو دادیمبی خبر از همه جاخودمو ...

بنظرم خیلی ناراحت کنندس چرا شمارو نبرد حداقل اگ تنها بودن انتظاری نبود 

عروسو پررو نکنید اشتباه کردید‌تولد واسش گرفتید

اگه یه تولد گرفتن پروکردن پس خواهشن از عروس انتظار هیچی نداشته باشین اینک بیاد حمالیتونو کنه،اینکه ادم حسابتون کنه بهتون محل بده واحترام نگهداره ،روز مادر تولد مادر عیدی مادرو این انتظارام نداشته باشین

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا تو چرا این وسط داری حرص میخوری

چون کلا طرف حقو میگیرم

چیه بیام طرف عروسو بگیرم خوبه بگم نههه شما حسودی شما شیطانی عروست فرشته ست😂😂

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اتفاقا اول قرار بود خودمون سهمشو بخریم مادرم راضی نبودولی کلا ماجرا لغو شد خداروشکر

اگه میتونی سهمشو بخر

چون بعدا هر اختلافی بوجود بیاد همین داداش و زنش بخاطر ارثشون براتون شاخ میشن

وام بردار و ماشین و طلا بفروش سهمشو بخر بعدا دعام‌میکنی

درکل من از عروسایی که فکر میکنند خانواده شوهر آخ وپیف وبی فرهنگ وبی کلاسن وباید درهیچ مراسمی راهشون ندی اما خانواده خودشون خیلی مهربون وقدرشناسن بهم میخوره😷

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
مگ کلفت گیر اوردین ؟ وظیفه ای نداره خونه مادرشوهر کار کنه اگر ب کثیف کردن ظرفه که نهایت ۳تیکه باشه . ...

همانطور که عروس کلفت خانواده شوهر نیست

خانواده شوهر هم کلفت عروس نیستند 

کار کسی که میخواد بقیه براش بپزن و بیارن و بشورن و خودش فقط بخوره و بخوابه اشتباه و زشته حالا میخواد عروس باشه یا مادرشوهر یا هر کس دیگه ای

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
استاتر کجا اومدی برای در دل؟😅عروسایی ک مثل گرگ چشمشون به اینکه فقط از شوهر وخانواش بکنند، چیزای ندی ...

من خودم زار زار برای اون حال مادر‌شوهرم گریه کردم.بخدا ک نه تا الان برام کار کردی نه چیزی.ولی یک مادر با چه ذوق و شوقی

از چقدر قبل برنامخ ریزی کرده بود.

بعد همیشه کارتش دست این برادرشوهرمه.عقدم بودن تمام پول کادو هاش مادرشوهرم بهش میداد..

چی میشد این زن میرفت چن دقیقه مینشست نوشو میدید میومد.. طبق گفته خود برادرشوهرم ۵۰ تا مهمون داشتن زن و مرد

محرم و‌ نامحرم..مادرشوهرم اصافه بود؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
اگه یه تولد گرفتن پروکردن پس خواهشن از عروس انتظار هیچی نداشته باشین اینک بیاد حمالیتونو کنه،اینکه ا ...

نه که الان میکنن این کارهارو🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگه یه تولد گرفتن پروکردن پس خواهشن از عروس انتظار هیچی نداشته باشین اینک بیاد حمالیتونو کنه،اینکه ا ...

روز مادر وظیفه ی فرزندان خود مادر هست که بیان تبریک بگن و هدیه بدن وگرنه از عروس یا داماد انتظاری نیست. بعدم اینا تجربیات چندساله ی منه نمیخام اشتباهاتی رو کع ما کردیم کس دیگه هم بکنه

هر چی میخونم می بینم‌ کار بدی نکردن

وااای منم از اون موقع میخوندم داشتم به همین فکر میکردم درحالی که همه کامنتا میگفتن کار بدی کرده نمی‌دونم چرا من نمی‌فهمیدم کجاش بده تاکامنت تو رو دیدم

چون کلا طرف حقو میگیرمچیه بیام طرف عروسو بگیرم خوبه بگم نههه شما حسودی شما شیطانی عروست فرشته ست😂😂

الان مطمنی داری طرف حق میگیری؟؟؟خودت مادرشوهری یا خواهرشوهر از کدوم طرف نیش خوردی ک انقد زخمی

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
اشتباه از خودته عزیزم تولد دختر شمارو چرا باید مادرت بگیره اونم خونه خودش تو زحمت بیفته،خونه خودت بگ ...

عزیز خودش میگیره میخاد سوپرایز کنه 

نه تنها دخترم تولد منو همسرم هم میگیره

بعد در مقابل مادرشوهر من کادو کا نمیگیره هیچ.یک تبریک خشک خالی ام نمیگه.

خب من اگه حتی خونه خودمم بگیرم آنقدر بی محبتی دیدم رغبتی ندارم دعوتش کنم

بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

گوه خور زنداداشتی؟

دماغتو بکش بیرون از زندگیش

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!