2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
کاش همه خانما مثل شما با فهم و کمالات باشن یدونه عروس اینطوریم نصیب ما بشه😬

فدات عزیزم

انشالله بهترش نصیبتون میشه. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اون با ما تولد نگرفت ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیممنم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تو ...

عزیزم سعی کن با همسرت خوش بگذرونی

مادرت ممکنه خیلی چیزا رو به رو خودش نیاره همچنان در سرویس دهی به اونا کوشا باشه بعد خودت غصه میخوری و یه جورایی سنگ رو یخ میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خواهر شوهر بیخودی هستین شما دیگهخدا عاقبت عروستونو بخیر کنه

والا همینو بگو 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بعضیا ی جور میگن حسادت 

انگار صبحانه خوردن تو دهات با ی کیک 300 تومنی چیه 😁

اینو ک همه میتونن انجام بدم تا دلتون بخواد دهات خوش واب هوا هست خیار گوجه پنیرم ک تو خونه همه هست چیش حسادت داره من نمیفهمم😁

والا فکر نکنم کسی باشه اینجا گشنه ی کیک تولد باشه 

بحث، بحث احترامه والا من اگه تو چنین شرایطی بودم انقد خانواده شوهرم عزتم گذاشته بودن اصلا برا ناهار دعوتشون میکردم 

اره اون رو که کاریش نداریماصلا واکنشی نشون ندادیماین هفته تولد همسرخودمه و برنامه سورپرایز داریم به ...

والا مردم شانس دارن 1جفت جوراب کادو ندیدم ازخانواده شوهرم 💔

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

واسم عجیبه کاربر ها چرا گارد گرفتن 

استاتر میگه ما هم میخوایم تولد شوهرم دعوت شون نکنیم، 

خوب کجاش بده حتی اگه حق با عروس باشه خوب در حقش خوبی میکنن و توی جمع خودشون به اجبار نمیبرنش

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

واقعا برات متاسفم ،احتمالا مجردی یا حس حسادت داری به زنداداشت ،مشکل اینکه کسی برا زنش تولد بگیره چیه شاید خانواده خانومش تولد گرفتن،بعد هم به شما نگفتن شاید همه جا توقع دارین باشید. یا نگفتن که توقع و دلخوری به وجود نیاد

عزیزم به نظرم خیلی زندگی رو سخت گرفتید 

شما هم مثل خودش رفتار کنید وقتی میبینید سبک زندگیش شبیه شما نیست 

همین که حسود نباشه بدجنس نباشه و ... خوبه 

وگرنه هیچ عروس و خانواده شوهری نیست که شبیه هم باشن رفتاراشون

مادرتون هم اگه خسته میشه از تدارک حق داره 

وقتی میبینه بی برنامه پیش میرن در حد خودتون ناهار بپزه و سخت نگیره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
جهاز هم دختر نبره. همه اینا بر اساس تعامل بین افراد و خونواده هاست. وقتی رابطه بین افراد و خونواده ه ...

عزیز هیچ وقت باور نکن

هرچیزی صفر و صد نیست

شما الان بنظرت من چجور عروسی ام که این نظرو دادم؟

کسی که هم جهاز هم خونه باهم دادم و هیچچ حرفی حتی ی کلمه بروی شوهرم نیاوردم

و مادرشوهرم ذره ایی حتی هزار تومن نه خرج عروسی نه کمک نه هیچ چیز دیگه ایی کرد

الان من هشت ساله ازدواج گردم شاید سه دفعه با همسرم تنها رفتیم سفر

همه جا مادر شوهر و دخترش بودن

بعد ما آخر هفته یه نهار یا یه عصر میخایم بریم خونه مادرشوهرم 

دخترش سختشه 

دقیقا حرفای این خانومو میزنه مفت خورن و فلان

درصورتی که مک فقط به اصرار همسر و دخترم میرم وهیچ تمایلی ندارم آدم نون و ماست بخوره بهتره غذای با منت.

واینکه از پذیرایی گرفته تا درست کردن غذا و شستن ظرفها کمک میکنم 

هر چند ماه یبار میریم.ولی همون عصر جمعه ها در حد یک سر زدن میخایم بریم سختشونه

ولی توقع از من دارن بشینم خونه اونا بیان

بارها هم دعوت کردم هم زنگ زدم یهویی پاشین بیاین خونه ما

اونا یکبار هم اینکارو نمیکنن و نکردن

خب کسی یه نهار و یه دعوتی و یک تولد و کادو و از من دریغ میکنه من اینو بردارم ببرم بیرون و تفریح

لابد این عروس بدبختم همینه که دوست نداشته مادرشوهرش دعوت کنه

نه کادویی براش میگیرن نه جشنی

کلا ما خانواده ای بودیم که اب هم می خوردیم همه خبر داشتیم مشورت کردن تو هر کاری برامون اولویت بود ول ...

ایشالا خودت همیشههههههه خوش باشی و بهترین زندگی رو داشته باشی 

روح مادرت هم شاد

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بعضیا ی جور میگن حسادت انگار صبحانه خوردن تو دهات با ی کیک 300 تومنی چیه 😁اینو ک همه میتونن انجام ب ...

اصلا معنی کلمه ی حسادت رو میدونی چیه گلم؟

شما چرا همه چیو ب قیمت و پول ربط دادی۰😐

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕