2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
ماشاالله عزیزم خوب تحملی داری اگر جای تو بودم جفتشونو میذاشتم روهم ج ر میدادم .

اینا امثال همون عروس ماهستن

وقتی اونو تحمل کردیم اینا که چیزی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جهای و دختر میاره خونه و پسر از قدیم همین بودهاکه نه پس جهازم دختر نیاره خود پسر بخره دیگه یکی دیگه ...

جهاز هم دختر نبره. همه اینا بر اساس تعامل بین افراد و خونواده هاست. وقتی رابطه بین افراد و خونواده ها خوبه، همه کار میکنن برای دختر و پسر، عروس و داماد. هر خونواده هر چقدر تونست. ولی طبق کامنتای شما وقتی قراره عروس خانوم بشه ملکه و همه شادیاش با خونواده خودش باشه و خونواده داماد هم بشن کلفت بی جیره و مواجب پرنسس خانوم. خوب خونواده داماد هم فاتحه میخونن به همچین عروسی. مگه عقلشون برای همچین شخصی مایه بزارن؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلشون اینجوری خواسته اسی،خواهرشوهر من با همین حرفای خاله زنکی دوران نامزدی مارو زهرمار میکرد،همیشه نفرینش کردم و میکنم ایشالا خدا تاوان تک تک اشکامو ازش میگیره

دقیقاحقيقتا دلم شکست هی عروس و میخواد کوچیک کنه...میگه روستا رفتن ..من میرم کیش تولد میگیرم اونا از ...

ای بابا حالا بیاید گریه کنیم واسش 

خب وقتی همه میگید حسادت میکنی🤣 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واااااای چقدر ناراحت کننده

کلا ما خانواده ای بودیم که اب هم می خوردیم همه خبر داشتیم مشورت کردن تو هر کاری برامون اولویت بود 

ولی الان به لطف عروس و داداش احمق دیگه این مشورت وجود نداره 

چی میگی ؟ خلی چیزی هستی؟بابا بکش بیرون از داداش و زنداداشت مادرتم خل کردی

نه گلم مثل تو نیستم

ولی من همچین برادری داشتم اصلا باهاش قهر میکردم 

مثل مامان من نباش انقدر رو به داییم داد تا اخر سر ارث پدریشو بالا کشید 

برادر بیخود به چه دردی میخوره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
این دوتا رو هم خانواده عروس و هم خانواده داماد مجبورن تحمل کننشما نمیتونید به عروس بگید نیا همونجور ...

تولد خواهر و برادر یا پدر مادر عروس نبوده تولد عروس خانم بوده که با این خانواده قاطی شده  اینکه ب مادرشوهرش دروغ گفتن اوج نفهمی برادر اسی و بعد عروسشون هست ب نظرم اسی اخر هفته ها مادرش  رو ببره خونه خودش دلیل نداره برای همچین نمک نشناسهایی اشپزی کنه

ای بابا حالا بیاید گریه کنیم واسش خب وقتی همه میگید حسادت میکنی🤣

نه بابا گریه چرا😂😂اما خب دلم ی جوری شد

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

من زنداداشم برای خرید عقد گفت ما رسممون هست دوتایی بریم وکسی نیاد 

ماهم بهشون احترام گذاشتیم 

ولی وقتی از خرید برگشتن فهمیدیم خواهر عروس باهاشون بوده 

من خیلی خیلی ناراحت شدم

اگه قراره کسی نره هیچکسی نباید بره 

تازه داداشم احمق وخنگ منم اومده بود میگفت سلیقه خواهرش خیلی خوبه انگار مثلا ما از پشت کوه اومده بودیم

همینم شد که زنش از اول شیر شد روی سر داداشم خانواده عروسمون هم تا جایی ک میشد داداش منو تیغ زدن  چون کی بهتر از داداش احمق من ک هیچی حالیش نبود داداش من نمیفهمید عزت گذاشتن چیه 

نمیفهمید اینا با این کاراشون میخوان از اول شیر بشن رو سر داداش من و سو استفاده ازش بکنن من خانواده بی‌شعور تر نفهمتر پرروتر و بی خدا تر از خانواده عروسمون تو کل عمرم ندیدم 

بخدا.من جونم برا داداشم میدم...اتفاقا باید خوشحال باشه من ی داداش دارم هنوز زن نداره، هر موقه میخندم ...

منم ضعف میذم برا روزی ک داداشم دوماد بشه .. عروسش برا خودش خوب باشه باش خوشبخت بشه برامون کافیه 😍 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
://///در این صورت میگفتن چرا مخفیش کردن به مادر شوهره میگفتن مثلا امروز فلان کسم خواست سورپرایزم کنه ...

ببین اسم کارشونو زیاد بزرگ نکنین مخفی کاری یعنی چی؟ مگه رفتن دزدی یا کار حرومی مرتکب شدن؟ ضمنا برای مام همچین شرایطی پیش اومده ک بخاطر تدبیر اشتباه همسرم مجبور میشدیم گاهی به مادرش هیچی نگیم ک کجا بودیم یا چکار کردیم تا دلخوری پیش نیاد... اونام قطعا به همین خاطر هیچی نگفتن... 

اون استوری گذاشتناشم میخواسته از خانوادش تشکر کنه... 

چرا گاهی اینقدر بی رحمیم نسبت به هم جنس هامون...‌ و گند میزنیم ب روزهای خوبشون 

چرا اینقدر ریز می‌شیم روی زندگی برادر و همسرش... چرا این‌قدر بی کاریم آخه

کلا ما خانواده ای بودیم که اب هم می خوردیم همه خبر داشتیم مشورت کردن تو هر کاری برامون اولویت بود ول ...

میفهمم

با پوست واستخون میفهمم

قشنگ خانواده از هم میپاشه