2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
نه بره صدتا تولد بگیرهولی اینکه مادر منو پیچوندنمارو اسکول کردن وبعد اومدن خونه فقط برای غذا اینه که ...

من متوجه نشدم شما امروز پنجشنبه براش تولد گرفتبن شب پیش مادرت بوده صبح با خانوادش رفته روستا تولد گرفته .. ساعت سه چهار عصر هم اومد خونه مامانت ناهار خوردن؟؟

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوتا دایی دارم ارث خاله هامو بالا کشیدن🤣

دایی منم ارث مامانمو و خالمو بالا کشید خدا لعنتش کنه 

بعضی برادرا خیلی بیخودن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

حالا این دوتا کبوتر عاشق بزار پای نادانی شون والا

مادرتون که چیزی ش نشده حالا نرفته

انشالله دفعه دیگه مادر جون هم میبرن

امه شما خودتو بد نکن

چون آخرش مادر هم با عروسش و پسرش خوب میشه و این شمایی ک میشی بد داستان 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
خونه وظیفه خونواده داماده کمک کنن؟؟؟؟ که چی بشه؟ بعدم عروس خانوم و اقا داماد برن بشینن و محل خونواده ...

جهای و دختر میاره خونه و پسر از قدیم همین بوده

اکه نه پس جهازم دختر نیاره خود پسر بخره دیگه یکی دیگه میخاد زندگی کنه پدر عروس بره کلی وسیله بخره؟

اسی برادر من حنابندون گرفت با خانواده زنش به ما نگفت یعنی عروس رفت آرایشگاه لباس پوشید رفت آتلیه عکس ...

واااااای چقدر ناراحت کننده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

شاید اونا رفتن بیرون و قرارشون برگشتن بوده بعد هم خانواده همسرشون اونا رو نگه داشتن و خواستن برای دخترشون که فعلا عقده و هنوز دختر خونشون هست جشن تولد بگیرن

بدترین کار اینه که زن و شوهر که حالا یه خانواده مستقلن همه کارهاشونو توضیح بدن که نکنه به کسی بر بخوره

بذار زن گرفت میگم بهت

بخدا یعنی اینقدر دوس داداشم دارم، دوس زنش عم دارم

البته ک ۴ تا خواهریم..خودمون خواهر شوهر و مادرشوهر داریم دیگع خیلی درگ می‌کنیم مسائل خواهر شوهری و مادرشوهرم و نباید دخالت کرد بینشون.

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
چه بهتر همینطور که توشادی ها کنارشون تیستیمکاش کلا نیان که ریختشونو هم نبینیم

عزیزم جسارت منو ببخش ولی یخورده تندداری برخورد میکنی،خیلی واکنش نده ب این موضوع،الان تو دوره عقدن شاید خونواده زنداداشت تولد گرفتن،بنظرم تو تولد همسرتون دعوت کنید،فعلا تو دوران عقد مراعات کنید،تا تجربه کسب کنند طول میکشه

خب ما خیلی ادمهای بدی هستیم

به خدا انقدر ارزش حرص خوردن نداره به قول مامانم همین که سرشون توی پاچه هم هست دعواشون برای ما نمیارن خداروشکر 

ول شون کن به حال خودشون به کارهاشون فکر نکن

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)
انشالله قسمت همتون

عه چطور دلت میاد🥺 تو که بد نبودی🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم جسارت منو ببخش ولی یخورده تندداری برخورد میکنی،خیلی واکنش نده ب این موضوع،الان تو دوره عقدن شا ...

نه گلم من دعوت نمیکنم 

میخوام ناراحت بشن اتفاقا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم جسارت منو ببخش ولی یخورده تندداری برخورد میکنی،خیلی واکنش نده ب این موضوع،الان تو دوره عقدن شا ...

دقیقا

حقيقتا دلم شکست هی عروس و میخواد کوچیک کنه...میگه روستا رفتن ..من میرم کیش تولد میگیرم اونا از من پایین ترن😥😥