2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 61812 بازدید | 894 پست

ماهم هرسال با شوهرم و خانواده خودم تولد خودم و شوهرم میریم بیرون شام و جشن به کسی چه ربطی داره آخه نمی‌فهمم ، درضمن خانواده شوهرم ی کیک میپزن واسه شوهرم میریم خونشون همین . چقدر پر توقعی همین شماها زندگی و زهر می‌کنید

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر این تولدو خانواده عروس برا دخترشون تدارک دیدن و توقع دعوت کردن مامان شما بنظرم توقع به جایی نیست..ولی ماجرای ناهار ناراحت کننده ست..ولی میشه گذشت کرد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حداقل سالی یکبار سفر همه تولدهارو کیک کوچیک میگیریم کنارهم با ابنکه باهاشون خوب نیستم بااینکه شهر دی ...

من کاملا حقو‌به شما میدم 

زن دایی خودمم مثل زن داداش شماست حسود و عقده ای و بیشعور و پررو 

فقط اومدم یه چیز بگم 

هیچ دلیلی نداره که مادرتون خونشو بفروشه بده داداشتون خونه بخره! اونم برای همچین عروس پررو و قدرنشناسی 

کوتاه نیاین شما هم از اون خونه سهم دارین مادرتون هم حقش نیست که تو این سن در حالیکه همسرش نیست اواره و مستاجر بشه 

من به نظرم عروستون هم سوپرایز شده توسط خانواده خودش و واقعا اشکالی نبوده که مادرت رو دعوت نکرده . ولی باید نهارشم همونجا با همونا می‌خورد. نه که دستور بده نهار بپز میاییم .واینکه خیلی موافقم با اینکه تولد بگیری و دعوت نکنی .کلا عروس جماعت نباید زیاد تحویل گرفت .تولد بگیر و عکس و فیلم استوری کن بسوزه

تورو خدا اگه راه حل خوب بلدین بگین این تنبل خانم وادار به کار کنیم محترمانه نمیخوام بی ادبی کنم

کسی ک کار نمیکنه تنبلی نیست دوست نداره شاید

من ۲۳سال مجردی خونه پدرم ک عزیز ترینمه کارنکردم مادرمم هرچندوقت یکبار ی خانمی میاورد کمکش واسه تمیزی

مهمونیامون اصلا سفره دست نمیزدم عمه و خاله خودشون کمک میکردن

وقتی ازدثاج کردم  با شوهرم طی کردم ن تو خونه ما کاز کن نه من خونه شما

کسی ناراحته هم خونش نمیریم‌

خاهرش ( شوهر داره با شوهرش خونه باباش لنگر انداختن) گویا از این قضیه ناراحت شده بود ،،،،دیگ خونه باباش نمیریم..

والا ۲۳ سال خونه عزیزت ینم کار نگردم بیام خونه عریبه کارکنم عمرا

عزیزم منکه مشکلی تو این مساله نمیبینم شب اومدن خونه مادر شما صبح رفتن بیرون ۳و۴ برگشتن مشکلش کجاست؟خ ...

مشکلش شعوره 

باید مادر شوهر هم میگف 

شمافکر کنم از اون عروسایی ها

تو کوچه ماهم یکروز عروسی میشه  حالا می بینی چی میشه.  ولی اینروزا مهم بود بدونی کی میمونه پیشت 🥰😍

خب شما واسش تولد گرفتین، خانواده مامانشم واسش تولد گرفتن، چرا توقع داشتی شمارو هم دعوت کنه

چرا چشم دیدن خوشی عروسو ندارین

حالا اگه برا دختر خودتون بود ایراد نداشت

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

من خیلی حرص خوردم تو رو خدا تولد شوهرت دعوتشون نکنیا

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

بعضیا فکر کنم آی کیوشون پایینه نگرفتن کلا چیشده!

اینا فکر میکنن همه خواهرشوهرا حسودی زن داداششونو میکنن!

خب تولد وهرکی گرفته ناهارم میداد دیگه.چرا ناهار اومدن خونه مادرشوهر خوردن!

خیلی کارشون زشت بوده

به نظرم یکم فاصله بگیرید

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

وای یه ناهار دادین تو همه ی کامنتات گفتی. حالا چرا انقد بزرگش میکنین اصلا مهم نیست. دوس نداشته دعوت کنه. دوس داشته خانوادگي باشه. چندروز دیگ که رفتی یه وعده خونه داداشت توقع نکن با روی باز ازت پذیرایی کنه وقتی بابت یه ناهار اینهمه منت میذاری میگی مادرم ناهار گذاشته. خب واسه پسرش گذاشته مگه با یه اشپزی چیزی کم میشه از مادرشوهر. 

پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، عاشق همسرم❤️عاشق پسرم❤️ خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿
کسی ک کار نمیکنه تنبلی نیست دوست نداره شایدمن ۲۳سال مجردی خونه پدرم ک عزیز ترینمه کارنکردم مادرمم هر ...

من ۳۰ سالمه، مادرم چه وقتی مجرد بودم چه وقتی متاهل شدم نمیذاره اصلا کار کنم خونش، الان یکماهم بمونم خونش از من توقع نداره کار کنم،خونه خودم مهمون میاد ظرفا که تو ماشین بقیه چیزاهم میگم خودم بعدا جم میکنم، حالا الان اینکه مادرشوهرم توقع داشته باشه خونش کار کنم توقع اضافیه، من اگر میرم خونش به عنوان مهمان میرم، البته که کمک میکنم ولی نه اینکه ظرف بشورم یا غذا بپزم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن