2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 45894 بازدید | 667 پست
بله من لحنم بد بود چون عصبانی شدم‌از استاتر هم عذر میخواماما ایشون یک طرفه قضاوت میکنهانگشت اتهامش ب ...

لحنشون عصبیه چون هر چقدر توضیح میده شما و یه عده گوشاتون رو گرفتین حرف خودتونو میزنید 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

حالا انشالله داداشت خوشبخت بشه ولی خدای نکرده  همین دونفر بعدا به مشکل بخورن بچه هم داشته باشن همین عروس خانم میگن من بچه مردمو نگه نمیدارم ببر بده مادرت بزرگ کنه خانم بندیه خدا که سنی ازش گذشته بایدتازه بچه اینارو بزرگ کنه از این موردها خیلی زیاده این روزها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا قضیه چیه چرا من نگرفتم خخکجای کارشون بد بود یکی بدون توهین توضیح بده

نگو صبحونه رفتن دادشش .با خونواده ی  خانومش جشن تولد گرفتن تو باغ .

آقا پسر به خونواده اش نگفته و بروز نداده 

اینا از استوری متوحه شدن 

بعدش  خیلی راحت بدون حرفی ساعت ۴اومدن خونه مامانش ناهار خورده

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

آقا قضیه چیه چرا من نگرفتم خخکجای کارشون بد بود یکی بدون توهین توضیح بده

پنج شنبه برادر اسی و نامزدش که عقدن میرن خونه مادر این خانم  شبم اونجا خوابیدن  صبح بلند شدن دو نفری رفتن صبحانه بیرون با خانواده دختره تولد هم گرفتن  

همون صبح هم به این مادرشوهر گفتن ناهار میاییم برادر اسی وزنش ساعت چهار بعد جشن هم میان ناهارشونم میخورن اصلا حرفی از تولدم نمیزنن هفته بعدش استوری میکنن اینا میفهمن

عزیزم تو نینی سایت همه تعصب خیلی زیادی رو عروس دارن و بارها اینو دیدیم .شما هم یکیش

من تعصبی روی عروس ندارم

نه رفتار ایشون صحیحه نه برادرشون باید مثل دوتا ادم‌عاقل و بالغ بشینند حد و مرزهاشونو مشخص کنند مشکلات و سوتفاهم هارو حل کنند

لج‌بازی مال بچه سه ساله است که میگه دیگه اجازه نمیدم اخرهفته ها بیان و دعوتشون نمیکنم مطمئنا برادرش و زنشم‌صد برابرش و برا اینا انجام‌میدن

این‌کارها بجز کدورت عمیق چیز دیگه ای ایجاد نمیکنند

ادم‌بالغ کسیه که بتونه‌گره و مشکلاتشو حل کنه

اگر تک تک نظراتشو بخونی عروس و برادرش همیشه بدن و بخاطر فقر عروس و خانواده اشو تحقیر میکنه...

ادم‌باید یه نگاهی هم به اخلاقیات خودش بندازه

نگو صبحونه رفتن دادشش .با خونواده ی خانومش جشن تولد گرفتن تو باغ .آقا پسر به خونواده اش نگفته و برو ...

خب حالا اشکالش چیه شاید نشد به مادرش بگن بیاد تولد 

دیگه چرا انقد عصبیه اسی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
لحنشون عصبیه چون هر چقدر توضیح میده شما و یه عده گوشاتون رو گرفتین حرف خودتونو میزنید

از نظر من هیچ وقت یک طرف گناهکار نیست

مقصر هردوطرفن همیشه یه مسائل و رفتارهایی بوده که زمینه همچین چیزایی و ایجاد کرده.

اون با ما تولد نگرفت ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیممنم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تو ...

اگه میخوای بیشتر بسوزه دم آخری داداشتم صدا کن بیاد ولی عروستون نیاد 🤣 بعد فیلم شادی رو استوری کن حتما داداشتم داخل عکسا بیفته

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

پنج شنبه برادر اسی و نامزدش که عقدن میرن خونه مادر این خانم شبم اونجا خوابیدن صبح بلند شدن دو نفری ...

اهان تولد خیلی طول کشیده 

چون عقدن بنظرم اشکالی نداره که به مادرش نگفتن شاید به خاطر کادو نگفتن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
من تعصبی روی عروس ندارمنه رفتار ایشون صحیحه نه برادرشون باید مثل دوتا ادم‌عاقل و بالغ بشینند حد و مر ...

من کاری به بقیه چیزایی بینشون هست ندارم

ولی شما پسرت شب با زنش خونت باشه شام بخورن بخوابن فردا صبح مثلا رفتن گشتن دو نفری  گفته باشن به شما که ماناهار میاییم  بعد ساعت چهارعصر بیان 

بعدا معلوم بشه اینا صبح رفتن خانواده زنشو دعوت کردن برای عروس تولدت گرفتن ناراحت نمیشین