2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراآخه؟ واقعا چرا؟ یک جوری شدم

نمیدونم خدا خودش شاهد همه چیز که یه کلام دروغ نمیگم برام مرده داداشم خدا آدم هیچ وقت مریض نکنه متاسفانه من یه یه بیماری دارم لاعلاج  برمیگرده میگه تو مریضی تأخر عمرت 

فاز اونایی که طرف زنداداش استارترو گرفتن چیه😂 این قضیه اگه از طرف عروس تعریف میشد همه طرفدارش بودن ولی چون خواهرشوهر تعریف کرده بهش میگین حسودی میکنی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
جفتشون بی شعورن به یک اندازه فقط بگید چیکار کنم باهاشون

هیچی شما تولد گرفتین خوب کردین خوبی شمابوده

ولی اونم شاید مامانش گرفته واسش دیگه اینقدر گیر ندین 

برای دوباره مادر شدنم دعا کنین ❤

دوستان چرا همه جیو باهم قاطی کردین 

عروس و خانوادش میخواستن تولد بگیرن خب به خانواده استارت میگفتن ما فلان وقت فلان برنامه رو داریم  شما منتطر ما نمونین واسه ناهار و ... مثه ادمیزاد 

اگرهم سوپرایز در کار بوده همون روز که اومدن میگفتن خانواده عروس سوپرایز تدارک دیدن صبح و ..

، همین

استارتر ازپنهان کاری ناراحته نه دعوت نشدن 

حالا اصلا میخواستن پنهان هم کنن، دیگه استوری گذاشتن عروس چی بود؟ حز اینکه کرم بریزه و مثلا دل اینارو بسوزونه؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

بنظرم کم سن و سال هستند و بی تجربه!

من میفهمم شاید نیاز نبود بیان بگن چه برنامه ای دارند اما قرار هم نیست که کاری که میخوان مخفی باشه استوری بذارن و یا این حس رو القا کنند که پیچوندن خانواده شما رو ....

وارد کش مکش و دعوا و جنگ نشید مهم نیست کی شروع کرده مهم اینه اگر شما بخواهید خیلی تابلو جواب اینکارو بدید دیگه حرمتی نمیمونه 

خیلی با سیاست عمل کنید ...هرچیزی که عوض داره گله نداره !اینو یاد برادرتون و خانمش بدید ...

چی میگی اخه حسادت به چیمن تولد خودم همسرم منو برد کیش اخه به ردستا رفتن یکی حسادت کنم؟مادر من به قدر ...

عزیزم نبایدم میگف شما تودت هرجا بخایی بری به خانواده همسرت میگی؟اینا تو دوران عقد هستن بقول تودت طبق هرهفته اومده خونتون صبح رفتن بیرون کارشون طول کشیده برای ناهارم تماس گرفتن دیر میرسن ۳و۴اومدن ماهر خوردن این مشکلش کجاست؟دلیلی نداره همه چیزو جار بزنه بگه ما الان داریم از خونتون میریم بیرون میخاییم بریم فلان جا با فلانی...

عزیزم یه مقدار مساله رو پیچیده کردی مادرتم ناراحت شد تو خودت جوونی آرومش کن بگو اینا تو دوران حساسی هستن ولشون کن بزار بحال خودشون باشن میان نهایتن یه ناهار یا یه شام میخورن ماوظیفمون احترام به مهمونه ولاغیر خودتم ناراحت نکن امیدوارم از حرفای منم ناراحت نشده بلشی اما سخت نگیر گل من

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
خیلی عذر میخوام شما مگه خرج خونه مامانتو میدیک تصمیم بگیری کی شام بیاد اونجا یا نه

خیر 

ولی مادر من بدون همسر گناهی نکرده که کلفتی اینارو کنه و اخرشم بی احترامی ببینه غصه بخوره

من واسم مهمه حال مادرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس کاش اوناهم مزاحم ما نشن!! چون میان دو روز اخر هفته خونه مادرم ودقیقا مزاحمن جایی بیان با ما باید ...

هرچقدر شما حق داری از اون خونه برادرت هم حق داره

معذرت میخوام این مشکل از بی عرضگی اونه که هزینه هاشو باید خانوادش بدن

ربطی به زنداداشت نداره

بعدشم اخر هفته میان سر میزنن میگی مزاحمن، اگه نیان هم حتما میای تاپیک میزنی از زنداداشم متنفرم داداشمو برده سمت خودش و نمیذاره بیاد خونمون

دقیقا باید چجور رفتار کنه که شما خوشت بیاد؟؟

چقدر خوب میشه ادما سرشون به کار خودشون باشه و حرص زندگی بقیه رو نزنن