2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست

به نظرم که همه چی نرمال بود خیلی شلوغش کردی میخوای یه حرفی دربیاری فقط ،یعنی اگه ناهار نمیومدن شما میرفتین بیرون والا عمرا اگه میرفتین اگه قصدتون بیرون رفتن بود که از قبل هماهنگ میکردین با همونا میرفتین حرف الکی نزن،اون قسمت تولد با خانوادشم شاید اونا اومدن سوپرایزش کردن سریع قضاوت نکن دنبال حرف درآوردن نباش،شاید داداشت مجبورش میکنه ناهار و شام بیان خونه شما از کجا میدونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر این موضوع که حتی بهشون خبر ندادن ناراحته مادرشوهره حتما کلی تدارک دیده و زحمت کشیده منتظر بوده بع ...

آفرین. علت دلخوری استارتر هم همینه

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
جس میکنم ببخشید عذر میخام ولی یه مقدار حسادت تکی حرفهاتون هست آخه اینکه تو دوران عقد هستن و اومدن خو ...

چی میگی اخه 

حسادت به چی

من تولد خودم همسرم منو برد کیش اخه به ردستا رفتن یکی حسادت کنم؟

مادر من به قدری شخصیت داره که حتی اگر میگفتن هم نمیرفت باهاشون!

اصلا بجث چیز دبگه ای هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اسی تو اینطور میگید داداشم بعد جشن عروسی همه رو دعوت کردن برا صرف شام ولی من دعوت نکرد خدا شاهد تا ح ...

وای خواهر جان مثل برادر من

خونه خرید بعد کل فامیل پدریم دعوت کرد خونه اش شام

من و نگفت

در حالیکه ده بار بیشتر خونه من اومده بود

کلا تو این چند سال که ازدواج کرده فقط یه بار همون اوایل من دعوت کرد

هیچ بحث و دعوایی هم نداشتیم

یک سال هم از مهمونی دادنش گذشته ولی باز هم من دعوت نکرده

منم به روی خودم نیاوردم

اسی ک فکر میکنه الان چقدر برای عروسه مهمه تولد همسرتون دعوت بشه یا نه ❌

عروسه ک اصلا براش مهم نیست و از تولدش لذت برده✅

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

حسادت نکن عزیزم

به تنها چیزی که ربط نداشت حسادته

ربط ...و شقایق😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

شما سعی کن پیش خدای خودت آدم خوبی باشی حتی اگه اون خانم رفتارهای اشتباهی داشتشایدم خونوادش خاستن آخر ...

شاید نخواسته دامادهمون شوهر خواهرشوهرمثلا باشه حجاب بگیرن

اینم ی احتماله

داماد و دختر محرمن

لازم ب حجاب نبود

چه اشکالی اخههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلش تمیخواد کسی مزاحم زندگیش بشه جرمه؟؟

دیگ این مادر رو ک نمیشه گذاشت مزاحم!!!

من بازم ک فک کردم ب این نتیجه رسیدم ک حداقل خبر میدادن شاید مادر بنده خدا ی برنامه واسه خودش میچید دیگ

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
سر این موضوع که حتی بهشون خبر ندادن ناراحته مادرشوهره حتما کلی تدارک دیده و زحمت کشیده منتظر بوده بع ...

خب عزیزم تماس گرفتن گفتن ما دیرتر میاییم منتظر نمونید ناهارتون رو بخورید اینکه مشکلی نداره بعدش رفتن بیرون تولد گرفتن بنظرتون باید اطلاع میدادن که ما داریم میریم فلان جا خانوادم برام تولد گرفتن؟خیلی عجیبه واقعا!خواهش میکنم بدبینانه نگاه نکنید این اصلا مساله گفتنی نبوده هرکسی دیگه هم باشه بخاد عاقلانه رفتار کمه نیازی نیست هرچیزیو به خانواده همسرش اطلاع بده آقا رفتن بیرون کار داشتن دیر رسیدن برای ناهار این کجاش مشکل داره؟بخدا که مشکلی نداده

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
نه عزیزم بار اولش که نیستبارهااا از این رفتارها دیدیم

خب مثله اینکه داریم به مرحله پربازدید شدن میرسیم 😅

یکسری ها مدافع عروس و یه سری ها مدافع خواهرشوهر 

.😉😉

و همچنان ادامه داره این موضوع 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

فقط اون قسمت رفتارشون اشتباه بوده که خونه مادرت رو رستوران فرض کردن و برای غذای دیروقت امدن

چند بار باید مادرت خونه نباشه و غذا تهیه نکنه و بره مهمونی یا تفریح برای خودش 

و اونا هم تنها باشن تا ناراحتی پیش نیاد عزیزم و مادرتون رو آشپز نبینن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...