2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 17095 بازدید | 442 پست
عزیزم مامان باباش میزبان بودندختر شون و سورپرلیز کردن دختره سر خود مهمون دعوت کنه؟

خوب چرا پنهان کاری کردن و چیزی نگفتن؟صد در صد از قبل خبر داشتن و حتی اکه نداشتن هم بعدش میگفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا بیشعور باشن حالا بگیم از رو بچگی هیچی نگفتن بهتون یا عقلشون نکشیده …به نظرم خانواده عروستون حدا ...

نه عزیزم بار اولش که نیست

بارهااا از این رفتارها دیدیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شعور ما میگه خاتواده دور هم باشنو کسی رو نپیچونیم ولی از الان مطابق شعور خودشون رفتار میکنم

یعنی مادر عروستون هر مهمونی ای بگیره باید خواارشوهر مادرشوهر هم دعوت کنه؟؟

این فکر اشتباهه عزیزم

دقیقاااااااااااااااا

هی گیر میدن هی زنگ میزنن چرا رفتین بیرون چرا اومدین چرا زود اومدین دیر رفتین چرا خبر ندادین انگار میخوان ثابت کنن هنوز مال ما هستش راضی نیستم برگردم عقب آره شیرینه خیلی هم شیرین اما اکر بذارن اخه به شما چه ربطی داره کجا رفتیم اومدیم چرا نمیخوایین قبول کنین که دیگه ماهم شدیم یه خانواده زنو شوهر و دیگه رفت آمدمون به هیشکی ربط ندا ه ایکاش همه به این سطح فهم برسن انقدر به بدبختا عروس دامادای تازه گیر ندن زندگی انقدر سخته بعدا خودش حال آدمو میگیره نیاز نیست شماها پیش نوازی کنین 

جس میکنم ببخشید عذر میخام ولی یه مقدار حسادت تکی حرفهاتون هست آخه اینکه تو دوران عقد هستن و اومدن خو ...

سر این موضوع که حتی بهشون خبر ندادن ناراحته 

مادرشوهره حتما کلی تدارک دیده و زحمت کشیده منتظر بوده 

بعد گفتن ما نمیایم بعدم هیچی درمورد تولد نگفتن 

با اینکه میدونستن از استوریا متوجه میشن 

خب حداقل یکم ارزش قائل باشن برا مادره بدبخت 

شما سعی کن پیش خدای خودت آدم خوبی باشی حتی اگه اون خانم رفتارهای اشتباهی داشت

شایدم خونوادش خاستن آخرین تولدش شلوغ و بیاد موندنی باشه بدون هیچ نظر منفیی از داداشت بپرس چرا ما را در جریان نذاشتید

هی گیر میدن هی زنگ میزنن چرا رفتین بیرون چرا اومدین چرا زود اومدین دیر رفتین چرا خبر ندادین انگار می ...

اره والا

الان فهمیدم اینهمه اختلاف عروس و فامیل شوهرا از کجا اب میخوره

توقعات غیر منطقی