2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 32398 بازدید | 530 پست
بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

برادرت مقصره عزیزم 

احترام بهتون نمیذاره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
الان مادر پدر خواستن برا دخترشون تولد بگیرنچیش غیرعادیه؟

این غیر عادیه ک‌ ناهارشون اومدن عصر خونه مادرشوهر کوفت کردن پنهان کاریم کردن خب عین ادم میگفتن تولد میریم مگ مادر شوهر کلفتشونه عشق وحال مهمونیشون‌پنهونی برن جای دیگ اینا منتظر بمونن مادمازل بیاد ناهااار!!! 

از صبح بااونا بودن ناهارشونم میرفتن خونه مادرخودش

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بره صدتا تولد بگیرهولی اینکه مادر منو پیچوندنمارو اسکول کردن وبعد اومدن خونه فقط برای غذا اینه که ...

اره اینکارشون زشت بوده باید غذاشونم بیرون میخوردن

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
حالا هرکسی تدارک دیده بودخانواده اش صدبار مهمون مادر من بودننباید به مادر من بی احترامی میکردنفوقش ا ...

بقچه جان من جای شما و مامانت بودم زین پس  هیچ ارزشی براش قائل ننشذم مثل یه غریبه نه دعوتش کنید نه کادو بخرین نه ناهار و شام بزارین جلوش

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
اون با ما تولد نگرفت ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیممنم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تو ...

والا تو هم تولد برا شوهرت بگیری ،،اینم از نظر م اوکیه

مگه هر تولدی باید دعوت باشید دو طرف ؟

حسادت نکن عزیزم

به چی اخه حسادت کنم؟😐

همه جوره از من پایین تره والا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه بره صدتا تولد بگیرهولی اینکه مادر منو پیچوندنمارو اسکول کردن وبعد اومدن خونه فقط برای غذا اینه که ...

جس میکنم ببخشید عذر میخام ولی یه مقدار حسادت تکی حرفهاتون هست آخه اینکه تو دوران عقد هستن و اومدن خونه شما دلیل نمیشه هرجا بخان برن باید مادر شمارو هم ببرن یذره کوتاه بیا عزیزم بزار این دوران براشون پر از خاطره خوش باشه.خودتو بزار بجای ایشون بخدا من مشکلی نمیبینم فقط یذره ساده تر به مسائل نگاه کن

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
جفتشون بی شعورن به یک اندازه فقط بگید چیکار کنم باهاشون

اونا بیشعور باشن 

حالا بگیم از رو بچگی هیچی نگفتن بهتون یا عقلشون نکشیده …به نظرم خانواده عروستون حداقل باید یه تعارف میزدن 

یا مثلا داداشت حداقل میگفت همچین برنامه ای چیدن واسه زنم 

رابطه بین عروس و خانواده شوهر بیشتر از همه گردن داداشته که نمیتونه مدیریتش کنه و این همه سو تفاهم و ناراحتی پیش میاد

اسی خیلی دل داری بخدا من اگه بودم جوری میشستم پهنش میکردم ک تا ابد یادش نره

ن بخاطر اینکه شما رو دعوت نکرده بلکه بخاطر این ک اونده غذاشو اونجا کوفت کرده برنامش جای دیگه روده

بی ادب نکبت

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

والا تو هم تولد برا شوهرت بگیری ،،اینم از نظر م اوکیهمگه هر تولدی باید دعوت باشید دو طرف ؟

شعور ما میگه خاتواده دور هم باشن

و کسی رو نپیچونیم 

ولی از الان مطابق شعور خودشون رفتار میکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
احسنت,بنظرم همون شخصیتی هستن

دقیقا همینا بعد میان از خونواده شوهر گله میکنن خودشون مشخصه چی هستن!

اگ عروس میومد الان گله میکرد تموم فحش و فلاکتا برای خونواده شوهر بود

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻