2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
به نظرم که نسبت بهشون حساس شدی،خب مقصر خودتونید حتی اگه اینطورم باشه که میگی چرا گزاشتی عین نوکر باه ...

ب نظرم قرار نیست خانواده  پسر  هیچ حق و حقوقی نداشته باشن و همیشه حق با عروس و خانوادش باشه  یک چیزهایی احترام هست و باید رعایت بشه کار عروس زشت بوده  وقتی تو هر اخر هفته ذو سر مادر شوهر هستی خوب نیست موقع تولد مادر شوهر بشه اخ و پیف  بنده خدا داره میگه میخواستن حالا که نمیخواستن ب مادرم بگن از شب قبل میرفتن خونه مادر زن از همون طرف میرفتن  اینکه صبح پا شدن و ب مادر شوهر از برنامش نگفته و  با خانواده خودش گشته نوبت زحمت ناهار که شده دوباره یاد مادر شوهر افتاده سو استفاده هستش  هرکسی بود ناراحت میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا آی کیو هاتون پایینه هاحداقل تامیک رو بخونید بعد نظر بدیدمشکل ما اینه چرا خوشگدرونی هاشون تنهایی ...

اسی برادر من حنابندون گرفت با خانواده زنش به ما نگفت 

یعنی عروس رفت آرایشگاه لباس پوشید رفت آتلیه عکس گرفت باغ عکس گرفت شبم رفتن خونه مادر خانم با اونا هم عکس گرفت به ما نگفت بعد ما عکسا رو که استوری تو اینستا کرد دیدیم 

داداش من به من خواهر و برادر و پدر خودش نگفت اینکارو کردیم مادرمم که فوت شده بود خودمم سه سال خواستگاری رفتم تا براش زن پیدا کنم 

عزیزم اینقدر نمیخواد حساس بشی بابا

یه تولد بوده دیگه همه جا که نباید شما باشی..

اصلا شما روت میشد بین فک و فامیل عروس بری تولد؟والا بخدا

اتفاقا بنظر من روستا و طبیعت ی چیز دیگس، گافه، و رستوان ک همیشه هست...من هر هفته دلم پر میزنه برم بیرون از شهر..بخدا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
نه عزیز سکته میزنین حیفین

دور ازجون ما انشالله قسمت شما

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اسی من کاملا درکت میکنم منم زن داداش ام اینجوری بود از قبل عقد بود ما تازه این کارهاش تا الان ازدواج کردخداروشکر اینکه نمیبینمیش خیلی  کارهای دیگه کرده بدتر ولش کن خواهر اصلا دیگه هیچی بهش نگید ی مدت بیاد اهمیت ندید خودش متوجه میشه +++منم اون روز از عروس تو یکی از تاپیک ها گفتم عروس بد گفتن تربیت برادرت بد مقصره انگار مارو میشناسن تربیت ما خبر دارن

استارتر چه طوری دلت نیاد به برادرت که تازه داماد هست بگی زالو؟

همه برادرا که خوب نیستن الان دایی من صد رحمت به زالو کفتاره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
وظیفه باباشه مگهوظیفه برادرت خونه ام وظیفه خانواده داماد که کمک کنن

خونه وظیفه خونواده داماده کمک کنن؟؟؟؟ که چی بشه؟ بعدم عروس خانوم و اقا داماد برن بشینن و محل خونواده داماد نزارن و جشنا و خوشیاشون با خونواده عروس باشه؟ مگه اسکولن مردم؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بخدا.

من جونم برا داداشم میدم...

اتفاقا باید خوشحال باشه 

من ی داداش دارم هنوز زن نداره، هر موقه میخندم ذوقش میکنم میگم قربون خودت و زنت برم😂😂😂اینقد خودشم ذوق میکنه میخنده...

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

خب ما خیلی ادمهای بدی هستیم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا هرکسی تدارک دیده بودخانواده اش صدبار مهمون مادر من بودننباید به مادر من بی احترامی میکردنفوقش ا ...

بعصیا زن میگیرن اسکول میشن...انگار عقلشون تو اونجاشونه ....اسی ناراحت نباش....بیشترشان اینطوری هستن..یه سال بعد ازدواج میشه برادر سابق خودت..پلی تو خودت رو خراب نکن....به رفتار عادیت ادامه بده