لاله_واژگونه مدیر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 5896 عنوان من چرا مغز خر خوردم ازدواج کردم😐 | مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست چرا واقعا؟ مجردی چقد من اسوده و جا واسه پیشرفت داشتم دهنمو سرویس کردم با ازدواج ، دکمه ی برگشت یا غلط کردم کجاس دیقا😐🤦♀️من مجردیمو میخااااممم اقا خدایی مغز خر خورده بودم دقیقااا ک گفتم شوهر میخام😐چقد مجردی کیف میده مجرداااا لذت ببرید خوشبحالتون امروز | 15:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibawei عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 4066 مگه فقط نیاز جنسی و عاطفیه؟ منم مث تو فک میکردماااان جانم متاهلی فرای این نیازاس بالاخره از مجردی بهتره
مغرورجذاب۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4877 حیفه واقعا.. جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱 اللهم صل علی محمد و آل محمد
لاله_واژگونه مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 5896 شمارو یادمه همسرتون آقا محمد خیلی دوستتون داشت همچنین شما خواهشا زندگیت رو خراب نکن خاهره من مجردی خیلی لذت بخشه اصن از هف دلت ازاااااد
beautifulworld_0 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 7411 خاهره من مجردی خیلی لذت بخشه اصن از هف دلت ازاااااد اقتضای سنته الان این جوری میگی
لاله_واژگونه مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 5896 بذار بچه بیاد سرویس میشی من ۲۸ سالمه پسرم کلاس اوله الانم از باشگاه آوردمش زنده باشه انشااللهن بچه نمیخام صدتا دغدغه دارم خودم
beautifulworld_0 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 7411 زنده باشه انشااللهن بچه نمیخام صدتا دغدغه دارم خودم ممنون عزیزم هرچی صلاحه برات رقم بخوره
مغرورجذاب۲ عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4877 حیف عمرمه قشنگم درسته عزیزم ولی شما کنار همتون خیلی قشنگ بود کاش مثل قبل بشید جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱 اللهم صل علی محمد و آل محمد
yasi_120 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 164 20حدودا...اصن لامصب کمرشکنه متاهلی😐من بزارم بررررم دیگ خستم😄🤦♀️ با این حساب ماهایی که همه شوهر کردیم مغز خر خوردیم 😕عزیز تا بوده همین بوده نسل های گذشته ی ما همگی ازدواج کردن و بچه دار شدن و ادامه ماجرا. کم نیار ادامه بده. زندگی در جریانه. .... اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.
پفک_خلالی عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1879 قشنگ توضیح بده خب قبلا چی داشتی که الان نداری؟اخلاق شوهرت چجوریه؟در کل قبول دارم که ازدواج چالش برانگیزه اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
لاله_واژگونه مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 5896 چرا مگه چشه اصن زیر یه سقف رفتن با دوران دوستی زمیییین تا اسمونهبرا جدایی دلیل دندون شکن میخاد ؟ یا برم بگم خستم کافیه؟😄🤦♀️
nilajonam عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1077 وااااااای دقیقااااااااا چند سالگی ازدواج کردی فکر میکنم توام مث من خاک بر سر احمق زود ازدواج کردی ارهههه؟ منکه با وجود اینکه همسرم واقعا خوبه ولی واقعا پشیمونم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
لاله_واژگونه مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 5896 قشنگ توضیح بده خب قبلا چی داشتی که الان نداری؟اخلاق شوهرت چجوریه؟در کل قبول دارم که ازدواج چالش بران ... قبلا یه ازادیه توووپ داشتم ،غذا همه چی سروقت مهیا بود براممشکل الان همش شوهرم نیس من نیاز ب مجردی دارم
لاله_واژگونه مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 5896 وااااااای دقیقااااااااا چند سالگی ازدواج کردی فکر میکنم توام مث من خاک بر سر احمق زود ازدواج کردی ار ... من حدودا یساله ک ازدواج کردم دیگ اخرای 18 بودمدیدی اصن ادم ب خونه ی باباش و مجردی نیاز پیدا میکنه