2777
2789
عنوان

من چرا مغز خر خوردم ازدواج کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 70 پست
اخی خدا حفظتون کنه واسه همجفتتون کم سن بودیدراضی هستی الان؟من ک دلم مجردی و از هف دولت ازاد بودن میخ ...

قربونت برم عزیزم ممنون 

میگم ک واقعا پشیمونم اگ برگردم عقب ازدواج نمیکنم محاله فکر ازدواج ب سرم بزنه اگه هم خیلی مجبور شدم کمتر ۳۰ محاله ازدواج کنم 

منم خیلییی مخصوصا ک مجردی اصلا عشق میکردمااااا

هر روز هر شب با دوستا بیرون کافه پارک عشقو حال 

الان واقعا دستم بستس

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
😂😂😂من خودمم تصور میکنم که در کنار درس بخوام کار خونه هم بکنم واقعا کم میارم رشتت چیه شما ؟😀

اره سخته واقعا خصوصا ک شوهرتم کم سن باشه و ازت توقع داشته باشه کاراتو ول کنی بیای دور ورشو شلوغ کنی...

هنو ک پشت کنکورم من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ممنون میگم ک واقعا پشیمونم اگ برگردم عقب ازدواج نمیکنم محاله فکر ازدواج ب سرم بزنه ...

هعییی دست منم بستس بخدا 😅

هرروز یه تیپ یه مدل یه ارایش ، پشت بندش بیرون و تفریح و انقد بیکار بودم کلاس رقص و باشگا میرفتم

الان چی شوهرم میگه نری بیرون بدزدنت 😐

اره سخته واقعا خصوصا ک شوهرتم کم سن باشه و ازت توقع داشته باشه کاراتو ول کنی بیای دور ورشو شلوغ کنی. ...

شوهرت چند سالشه؟

امیدوارم یه رشته ی خیلی خوب قبول بشی😍👏

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
تازه 25 سالش شده..هعییی مرسی خاهر بااین وضع قبول بشم باید کلامو بندازم هوا🤦‍♀️تو چ رشته ای میخونی ع ...

انشالله که میشی❤

من علوم تربیتی میخونم عزیزم 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
هعییی دست منم بستس بخدا 😅هرروز یه تیپ یه مدل یه ارایش ، پشت بندش بیرون و تفریح و انقد بیکار بودم کل ...

دقیقاااا وای بخدا منو تو عین همیم 

من تا سر کوچه تنها نمیتونم برم بایذ با خودش برم با خودشم بیام ی وقت اشرار ندوزدنم🤣🤣🤣🤣اخه این فکر مریضو نمیدونم از کجا میارن 

مگع مردم بیکارن بیان مارو بدوزدن اخه 😂😂

دقیقاااا وای بخدا منو تو عین همیم من تا سر کوچه تنها نمیتونم برم بایذ با خودش برم با خودشم بیام ی وق ...

چمیدونم بخدا😅 جنیفرلوپز و سلناگومز ونمیدزدن اونوقت میان من و تورو میدزدن😅مردا چرا سم شدن؟

بعد انگار الان با خودشون بریم بیرون بقیه  بروسلیو کنارمون ببینن دیگ چپ نگا نمیکنن🤦‍♀️

مجردی چنده من برم بخرمش😄

چقد من کسی و میبینم مجرده غبطه میخورممم

چمیدونم بخدا😅 جنیفرلوپز و سلناگومز ونمیدزدن اونوقت میان من و تورو میدزدن😅مردا چرا سم شدن؟بعد انگار ...

دقیقاااا واااای بخدا راست میگی ترکیدم از خنده دختر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا حاظرم هرچی هزینش باشه بپردازم اما برگردم ب قبل 

🤣🤣🤣کاش یادمون بمونه اون دنیا حداقل ازدواج نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقاااا واااای بخدا راست میگی ترکیدم از خنده دختر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعا حاظرم هرچی هزینش باشه بپر ...

ن خاهر اگه شوهرامونو میشناسیم درب ورودی پل صراط وایمیسن دید میزنن پیدامون کنن😂اگه من شوهرمو میشناسم ب عرزاییل میگه نامحرمی برو اینور خودم جونشوبگیرم😅

اصن کفری شدیم دیگه بابا بخدا انگار پسرای داف و شاخ همه دم در منتظر منن برم بیرون دورم رژه برن ک فقط نگاشون کنم😐اه بابا متاهلی چقد دسن ادم بسته میشهههه بیا برگردیم باهم😅🤦‍♀️

ن خاهر اگه شوهرامونو میشناسیم درب ورودی پل صراط وایمیسن دید میزنن پیدامون کنن😂اگه من شوهرمو میشناسم ...

واااای دختر دهنت سرویس 

واقعا که 🤣🤣🤣🤣🤣🤣