2777
2789

امروز تو مدرسه معلمش از کلاس بیرونش کرده به جرم شلوغی و حاض جوابی 

بعد زنگ زدن به پدرش 

وقتی از مدرسه اومد همسرم دعواش کرد و هی ادامه داد 

تا اینکه دستش روش بلند شد 

گوشش تمام قرمز شده 

میترسم پرده ی گوشش پاره شده باشه 

به زور جداشون کردم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه بزرگی کردن متاسفانه جدای از اسیبی که ممکنه به گوشش رسیده باشه دیگه روش های تنبیه بدنی منسوخ شده ،بچه های الان رو باید با صحبت ،یا جریمه تنبیه کرد نه با کتک

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

کلاس چندم؟

من امسال معلم پسرهای چهارم هستم خداوکیلی بعضی ها  بابا شون جلوشون در نیاد دیگه در آینده نمیشه جمعشون کردن

اونا پدر و پسری فردا با هم دوست میشن بگذار بچه لااقل از بابا حساب ببره

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
کلاس چندم؟من امسال معلم پسرهای چهارم هستم خداوکیلی بعضی ها بابا شون جلوشون در نیاد دیگه در آینده نم ...

میدونستید در کنار این حساب بردن ، به مرور زمان از پدرش متنفر و زده میشه؟

حساب بردن میشه جور دیگه ای از تنبیه بدنی باشه،صحبت کردن،تشویق کردن با جایزه برای خوب بودن یاهرچیز دیگه ای

میدونستید در کنار این حساب بردن ، به مرور زمان از پدرش متنفر و زده میشه؟حساب بردن میشه جور دیگه ای ا ...

تشویق کردن برای کاربدش نتیجه عکس میده .باید بچه تنبیه شه مثلا چیزی رو که دوست داره ازش منعش کنی 

😂😂منی که دخترم و ۱۸ سالمه وهمین یروز پیش بابام لگد بارونم کرد کلیه م هنوز درد داره

🤣🤣🤣 ببخشید از نوع بیانت خندم گرفت یاد همساده تو مهمونی افتادم 😂😂😂😂

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم