2777
2789
عنوان

شوهرم رو پسر یازده ساله م دست بلند کرد و کتکش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 51 پست
کلاس چندم؟من امسال معلم پسرهای چهارم هستم خداوکیلی بعضی ها بابا شون جلوشون در نیاد دیگه در آینده نم ...

بچه ها خیلی گستاخ شدن پسر منم کلاس چهارم خیلی باهاش صحبت میکنم درست حرف بزنه ولی از دم حاضر جوابن پسرم میگف بچه ها ب معلم گفتن خوب تدریس نمیکنی در کمال پرویی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببریدش مشاوره عزیزم شاید بچه یه مشکلی داره که به شماها نمیگه ،کتک که راه چاره نیست

آره معلمش گفت یه مشاوره سراغ داره که یه کم گرونه ولی کارش خوبه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
از مشاور مدرسه کمک بگیر خشونت زیاد و بد حرف زدن باهاش و مهربانی زیاد ز طرف پدرومادر کار دست بچه ها م ...

دقیقا 

قراره ببرم پیش یه مشاور خوب

آره معلمش گفت یه مشاوره سراغ داره که یه کم گرونه ولی کارش خوبه

چیکار کرده بوده خوب، شلوغ بودن ک زات پسراس بی ادبی کردن یا کار زشت تهدید تنبیه داره وگرنه پسر اروم باشه مشکله

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
راه تشویق کردن برای خوب بودن رو به جای جریمه کردن امتحان کنیداونم نه با چیزای گرون قیمت که بهتون فشا ...

چشم انجامش میدم

همیشه اینطور نیستیجاها تنبیه واقعا لازمه

بستگی به این داره بچه چطوری باشه

بازم فرق داره ادم تا ادم

باید دید چه روشی روش جواب میده

ولی نه جوری نه فقط اون لحظه دنبال جواب دادن باشیم و به ایندش فکر نکنیم

بچه ها خیلی گستاخ شدن پسر منم کلاس چهارم خیلی باهاش صحبت میکنم درست حرف بزنه ولی از دم حاضر جوابن پس ...

انصافا جواب میدن بد هم جواب میدن

واقعا رفتارهای زشت ، به خصوص برای من به عنوان خانم ورود به بعضی مسائل سنگین هست

به هم انگشت نشون میدن ؛ تو روی معلم ادا در میارن ، فحش و کتک هم فراوان

خشونت بسیار بالا، لوس و نازک نارنجی و زود رنج ، پر توقع شدن و خوشحال نشدن با هدیه های معمولی

اینا همه اش نتیجه ی روانشناسی های زرد هست که این روزها خیلی طرفدار داره 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
چیکار کرده بوده خوب، شلوغ بودن ک زات پسراس بی ادبی کردن یا کار زشت تهدید تنبیه داره وگرنه پسر اروم ب ...

کلی گفت شلوغ کرده 

دقیقا نگفت چکار کرده 

پسرم میگه من کاری نکردم

بچه نیست که باید مسئولیت کاری که میکنه رو گردن بگیره ولی کتک نه ، گوشیش و بگیرین تا یکماه ندین بهش ت ...

گوشی نداره طفلک 

نه ماهواره نه گوشی نه تبلت نه کامپیو تر نه پلی استیشن 

فقط گاهی گوشی خودمو میدم که باهاش بازی کنه