2777
2789

نه بابا نگران نباش در نرفته خیالت راحت 

قدیما نوزاد رو از کف پا محکم می‌بستن دو تا پا میفتاد رو هم یا محکم می‌کشیدن سفت میشد میموند تغییر حالت میداد 

ولی چرا بچرو اینطوری محدود میکنی 😥

گناه داره 

الحمدلله رب العالمین ...
اینجوری میبستم پوشکشو.اونجایی که دور شو خط کشیدم حواسم نبود لگنه و نبندمش‌.اینجوری به نظرت خطر داشت

الهی بگردم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان حرکت پاهاش عادیه ؟

خم و راست میکنه ؟

دو تا باهاش با هم مقایسه کن ببین پاهاشو درست خم و راست میکنه خودت دست نزن فقط نگاه کن هر دو پاهاش با هم قرینه باشه 

یا وقتی دست میزنی گریه نمیکنه که ؟

الحمدلله رب العالمین ...
الان حرکت پاهاش عادیه ؟خم و راست میکنه ؟دو تا باهاش با هم مقایسه کن ببین پاهاشو درست خم و راست میکنه ...

نه هبچکدوم اصلا از اولش هم هیچکدوم از اینا نبود.الان فقط چون دکتر گفت قنداق نکن.منم خیالم راحت بود قنداق نمیکنم اما تازه یادم افتاد لگن اونجاست نگرانم چرا میبستم

خدایا شکرت❣
اگه نبدم نمیخوابه

اروم ببند از پایین ببند با روسری نخی به نظرم دستاشو باز بذار 

اون جیگر میخواد احساس امنیت کنه انگار تو بغله 

منم دخترم عادت داشت کنارش وقتی می‌خوابید دو تا بالش میذاشتم محکم میموند تکون نمی‌خورد 

الحمدلله رب العالمین ...
الان حرکت پاهاش عادیه ؟خم و راست میکنه ؟دو تا باهاش با هم مقایسه کن ببین پاهاشو درست خم و راست میکنه ...

بعد از اینا بردم سونو چند روز پییش دکتر گفت نرماله

خدایا شکرت❣
توصیه میکنم موقع خواب دو تا بالش کوچیک بذاری بغلش احساس کنه تو قنداق هست محدود بشه من خودم همین کارو ...

نمیتونم بالاتر ازلگنشو ببیندم؟از اولش بستم عادت کرد

خدایا شکرت❣