2777
2789
عنوان

اولها که بیت کوین اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست
منم استادمون میگفت یه بازیی بود ۱۵سال پیش شبیه آتاری و قارچ خور بود بازی میکردی بهت بیت کوین واقعی م ...

ایردراپ های الان هم همینن

ولی تو سایت بگو میخوان پاره ات کنن،که اینا کلاه برداریه،پنیر مجانی تو تله موشه و...

خودشون به جایی نمیرسن مردم هم به حرفشون میرن ته چاه

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

جدی نمیگرفتمش،،بازی میکردم می‌فرستادن داخلش،،چهار پنج تا بودو ترسیدم کارت بانکیم خالی بشه و به کل فر ...

بهش فکر نکن ، همین الانت بچسب و درس بگیر به حرف بقیه کار نکنی ، من خیلی موقعیتا رو خراب کردم اما گذشته دیگه نمیتونم الانم خراب کنم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اون موقع ارزشی نداشته ،اونم یه عاااالمه رو میذاره فیس بوک گمونم که اینو میدم کسی دوتا پیتزا برا ...

به شرطی اونی که پیتزا رو فرستاد بیتها رو نگه داشته باشه،،اینجوری خوشبخت شده

جدی نمیگرفتمش،،بازی میکردم می‌فرستادن داخلش،،چهار پنج تا بودو ترسیدم کارت بانکیم خالی بشه و به کل فر ...

۴ ۵ تا بیت کوین؟

تقریبا ۳۰ میلیارد

به شرطی اونی که پیتزا رو فرستاد بیتها رو نگه داشته باشه،،اینجوری خوشبخت شده

آره 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
ایردراپ های الان هم همیننولی تو سایت بگو میخوان پاره ات کنن،که اینا کلاه برداریه،پنیر مجانی تو تله م ...

بنظرم ادم باید بازی کنه هم همستر هم.....

تهش یا پول میشه یا هیچ دیگه پولی که از جیب ادم نمیکشن بیرون که

واقعا باور نکردنیه این همه رشد قیمت..،،گنج پنهان بوده.🤧

بازم به خودم دلداری میدم میگم حالا فرض کن نگهش میداشتی تاالان که صبرنمیکردی همون روی چهل پنجاه دلار میگفتی دیگه رشد نمیکنه و می‌فروختی

بنظرم ادم باید بازی کنه هم همستر هم.....تهش یا پول میشه یا هیچ دیگه پولی که از جیب ادم نمیکشن بیرون ...

چرا باید خرج کنی 

کمترینش ۱ تون و نیم تون میخوان که تراکنش بزنی

بین ۲۵۰ تا ۴۶۰ هزار تومن

ممکنه بده ممکنه نه

من برای راکی ربیت نیم تون دادم همون اندازه پولم ایردراپ داد ولی نفروختم  یهو پامپ شد حدود ۳۰۰ درصد رشد کرد

الان اومده پایین من کلا نمیفروشم چون میدونم آینده دارن

پامپ لیست شد؟

BUMP منظورته؟

نمیدونم فکر نکنم

میخواست از ان اف تی هاش بخری منم ولش کردم

ایردراپ زیاد دارم

BUMP منظورته؟نمیدونم فکر نکنممیخواست از ان اف تی هاش بخری منم ولش کردمایردراپ زیاد دارم

ن نخریدم 

خیلی وقته گذاشتم کنار

ازوقتی همستر کم بود راکی حدوداهیچ بود

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
الان دیگه زندگی خیلی خیلی سخت شده،،سن مون رفته بالا و موقعیتها از دست رفتن

هرچی باشه هنوز خیلی از دنیا مونده 

بیست تا سی میلیارد،،،به شرطی که نگهش میداشتم تا الان

مطمئن باش ما ایرانیا تا میشد ۵۰ میلیون اطرافیان نمیذاشتنمون هی میگفتن بفروش بدتر غصه داشت ،تنت سلامت فکر کن مثل ماها اصلا نداشتیش ،غصه خوردن فقط حالت بد میکنه مال دنیا ارزش نداره