2777
2789
عنوان

اولها که بیت کوین اومده بود

150 بازدید | 30 پست

من کیف پول سخت افزار ایجاد کردم و یه سری بازیها بود آدرس کیف پول میدادی بیت کوین میداد منم یه مقدار کمی جمع کرده بودم آخه اونموقع پنج شش دلار بود دلار هم ارزون بود.همه میگفتن مثل گلدکوئیست کلاهبرداری هست حسابت خالی میکنن، منم کلا پاکش کردم و کلا فراموشش کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه زمانی میدونستم که این آینده داره که هیچ کسی حرفم باور نمیکرد ، حیف کوچیک بودم و پول نداشتم وگرنه الان ثروت من خیلی زیادبود و میتونستم به کسایی که ندارن کمک کنم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دانشجو بودم توی خوابگاه بودیم و یه اتاق آی تی بود همیشه خلوت با وای فای رایگان

منم استادمون میگفت یه بازیی بود ۱۵سال پیش شبیه آتاری و قارچ خور بود بازی میکردی بهت بیت کوین واقعی میداد منتها اون موقع کی میدونست بیت کوین چیه.

هیچی،حسرتش تو دلم موند کاش اون کیف پول الان داشتم خیلی پول میشد

چقد میشد حدودا؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
هیچی،حسرتش تو دلم موند کاش اون کیف پول الان داشتم خیلی پول میشد

حرف مردم...

بازم خیلیا درس نمیگیرن

حتی اونایی که نه یکبار،بلکه بارها اینجوری زخم خوردن

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

من اگه جاش بودم همون موقع سکته میکردم و تا الان هفت تا کفن پوسونده بودم

ببین اون موقع ارزشی نداشته ،اونم یه عاااالمه رو میذاره فیس بوک گمونم که اینو میدم کسی دوتا پیتزا برام سفارش بده ، حالا شده چند میلیون دلار یا شاید میلیارد