2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11062 بازدید | 274 پست
اره عزیزم ی چیزایی هست ک خیلیا نمیدونیداینستاگرام با سیستم سیاهی داره پیش می‌ره یعنی کسایی ک ادارش م ...

نه روح پاک که فقط خدا میتونه بگه روح کی پاکه کی نیست

ولی با اون بخش اینستا توی صحبتهات موافقم که دارن چه بلایی سر مردم میارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دین اسلام فقطو فقط از این اجازه ازدواج مجدد برای مردا متنفرم وگرنه با بقیه قوانینش مشکلی ندارم ...

همین فقط،اینکه زن رو نصف مرد میدونه چی؟ اینکه اختیار همه چی با مرده و زن مثل برده فقط باید اطاعت‌ کنه چی؟ اینکه دیه مرد نصف زنه،اینکه شهادت مرد نصف زنه،اینکه...

واقعا؟؟؟میشه بدین ادرسوممنونم ازلطفت

بخدااا

یعنی من زنداییم ۱۵سااالە خانوادگی تشنج دارن،ولی بچەهاش سالما شکرخدا

حتماااا برات میپرسم

هر دوماە یە بار میری پیش دکتر،اصلا خرج تراشی الکی واسە نوار مغز و اینا نمیکنە،مگە اینکە واقعا لازم باشە

پروفسورە میرە خارج و بعضی وقتا برمیگردە،ویزیتشم فکرکنم ۲۰۰ اینا باشە

حالا میپرسم برات تو تاپیک خودت اسم فامیلشو مینویسم 

ولی تهرانە،شما دسترسی داری بری هر دوماە؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

خیلی هم عالی ایشالا همسر شماهم قانون خدا و پیغمبر رو رعایت کنه 🤗

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
نمیدونم دقیق.ولی اگر همسرت خودش میخواد با شما زندگی کنه ، چرا اصرار میکنی زندگیت خراب بشه؟ لطفا با ا ...

مازناخیلی احساسی هستیم اون راضی هست اما وقتی ذوق بچه های بقیه می‌کنه قلبم می‌شکنه اون چراسختی بکشه هعی دنیا خیلی سخته بینهایت .استارتر شرمنده تاپیکتوخراب کردم باحرفام حلال کن🙏❤️🌹

اره گل گفتی دقیقاشوهر منم هی حسرت میخوره ک چرا زن جذاب و درو داف نگرفته حالا منم چهرم خوبه ها اندامم ...

اره اینا هم هستن

خط فکری میده

جهت میده اینیتا با منظور و هدفی خاص طراحی شده

من خودمم سفیدی و سیاهی وا.ژن و اینارو توی اینستا متوجه شدم اصلا نمیدونستم همچین چیزی هست تا این سن

از یه طرف راست میگید از یه طرف اشتباه نمیتونیم اشتباه شوهرمون رو بندازیم گردن تکنولوژی و زن های خراب ...

میدونی چرا نمیرم نگاه کنم؟ چون دو دلیل داره اول اینکه شوهرمو ب شدت دوس دارم این دوست داشتن مانع خیلی چیزا میشه و دوم اینکه شوهرم از اون لحاظ کامله یعنی هیکل ورزشکاری داره 

چه میدونم شاید اگه شوهر منم ی مرد عادی شکم گنده و کچل بود منم میرفتم چشم چرونی میکردم کسی چه می‌دونه ؟ درسته ک خدا ب ما عقل داده اما اراده داده اما الان همین اینستاگرام ک آمریکای کثیف داره ادارش می‌کنه ی نوع جنگ نرمه ک مردم مارو تو شهوت و بی عقلی غرق کنه تا ب اهداف خودش یعنی نابودی عقل و دین و انسانیت ما برسه ک متاسفانه هم رسیده محیط خییییلی مهمه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کارگری.....تمام این جملات درست !!!ولی فقط در حد حرف ولی برو تو جامعه یک چرخی بزن ،ببین ماجرا از چه ق ...

اینا همه که گفتی مشکل اون خانوم هست ،،،،

تقصیر کسی دیگه نیست که بخواد بره خودش رو آوار کنه تو اون زندگی ؛!!

میخواست طلاق نگیره،،،،میخواست بمونه تو زندگیش !!!

مگه مجبور بود طلاق بگیره که بچه هاش رو ببره که یکی دیگه خرجشون رو بده !!!

باعث سرشکستگی بچه هاش و بچه های زن اول بشه !!!

درسته از گشنگی نمردن ،،،ولی واقعا رندکیشون خراب شد !!

عزیزم من اگه شوهر خودم اینکارو میکرد شوهر خودم رو مقصر میدونستم 

ولی الان که دارم نگاه میکنم میبینم خب اون زن هم صدرصد مقصره

قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

قانون؟؟؟

یعنی تو دین و مذهب جایی تاکید شده حتما چنین کاری بشه؟ 

والا تو قردان که خدا خودش گفته اگه بتونید به شرط عدالت، در ادامش هم‌گفته نمیتونبد 

ببخشیدا احتمالا خودتونم از همین قماشین که طرفداری میکنید

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

مرسی عزیزم بابت نظرت🌹امامن مجبورم باشم چون بچم مشکل داره اما میگم همسرم چ گناهی کرده خیلی برام سخته

چون بچت مشکل داره اجازه بدی بره زن بگیره ؟ چه ربطی داره ؟ بچه اون نیست؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏