2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 12017 بازدید | 274 پست
منم فقط به خاطر اینکه بچه هام نشن بچه طلاق موندم خونه شوهرمنمیدونم تا کی بتونم تحمل کنم

منم همینطور 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت نمیتونست مرد مجرد پیدا کنه باید آوار میشد رو زندگی یه زن بی گناه؟

بنظرت مجرد ی خانوم مطلقه و بچه شو قبول میکنه به این راحتی؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

خب جنایت که نکرده زن دوم شده

اصلا حرف شما درست نیست.مادر این دختر رفته خراب شده رو زندگی یه نفر دیگه ،فقط بخاطر اینکه زورش میومده هزینه بچه هاش رو خودش تامین کنه.حتی کلفتی تو خونه دیگران بهتر از آوار شدن رو زندگی کس دیگه ست.تبعاتش رو هم بچه ها باید ببینن بدون اینکه مقصر باشن.

اتفاقا جرم کرده که زن دوم شده.اشتباه ترین کاره.ما زنا حد خودمون رو بدونیم و زندگی دیگران رو خراب نکنیم ،زندگی خودمون هم روبه راه میشه.

معمولا کسایی که از زن دوم شدن دفاع میکنن ،یا خودشون زن دوم شدن یا با مرد متاهل ارتباط دارن برای خرج زندگیشون.یا هر توجیه و بهونه ای .

بابا خود قانون میگه زنی که خونه رو ترک کنه و مرد شکایت کنه شاهد ببره دادگاه حق ازدواج دوم رو بهش میده قاضی

خیلی ها هم با پارتی بازی حق ازدواج دوم رو میگیرن یا زن اول رو راضی میکنن اجازه ازدواج بده

یعنی تو این کشور قانونی است

کلی گفتمهمون قانون گفت مرد اجازه ی چند همسر عقدی و صیغه ای داری ؟آیا تو راضی ؟؟؟

کی گفته من راضی ام مگه گفتم راضی ام ؟ گفتم ب مردم نپر اینا ام از بالا دستور میگیرن

من ن تنها با ازدواج مجدد مخالفم بلکه از کلمه صیغه متنفرم متنفرررررر الهی ک هرچی مردو زن هرزس ک با اسم صیغه باهم میرن کثافتکاری ریشه شون ب زودی خشک بشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب از اینور قضیه هم نگاه کن !!!!پس زن اول که زندگیش بهم می‌ریزه و هیچوقت مثل اولش نمیشه چی؟؟؟اعصاب و ...

کارگری.....

تمام این جملات درست !!!ولی فقط در حد حرف 

ولی برو تو جامعه یک چرخی بزن ،ببین ماجرا از چه قراره 

اجاره خونه ،خورد و خوراک سنگین و الی آخر 

این زن و بچه باید از وجود همچین پدری خجالت بکشن 

بیشتر این پدر خانواده هست ،که ستون خانواده رو با این کارش متزلزل می کنه تا زن دوم 

این پدر خانواده  هست که به عهد خودش با زنش وفا نکرده و گرنه آدم که از یک فرد غریبه توقعی نداره

😐🤷🏻‍♀️
اره گل گفتی دقیقاشوهر منم هی حسرت میخوره ک چرا زن جذاب و درو داف نگرفته حالا منم چهرم خوبه ها اندامم ...

از یه طرف راست میگید 

از یه طرف اشتباه 

نمیتونیم اشتباه شوهرمون رو بندازیم گردن تکنولوژی و زن های خراب 

خدا به انسان اراده و عقل داده که بتونه خودش رو کنترل کنه !!!نمیشه بگیم چون مرد هستن هر کاری بکنن عیب ندارع 

خب شما چرا نمیری نگاه اندام های مردهای ورزشکار کنی ؟؟؟؟با شوهرت مقایسه کنی؟؟؟؟یا مثلا بگی فلان مرد خوشگله ؟؟؟

شما مگه دل نداری ؟؟

بنظرم همینطور که شما خودت رو کنترل می‌کنی و به به شوهرت متعهد هستی ،،،،اونم باید اینجور باشه 

مرد هم باید خودش رو کنترل کنه 

بنظرم ما آدما خودمون بد شدیم وگرنه ربطی به تکنولوژی ندارع