2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 10756 بازدید | 274 پست
چرااما آینده بچم درمیونه اگرخودم طوری بشم چی آخه میترسم ناقص بشم ونتونم بچمونگه دارم

امیدارم خدا در پناه خودش حفظت کنه و برای بچه ت‌ نگهت داره. 💚💙💖

ببخشید میپرسم پس همسرت دقیقا به چه علت میخواد زن دوم بگیره؟ 

عزیزدلم آره حق باتوعه عزیزم مشکل مااطرافیانه متاسفانه😔

بیخیال عزیزم چن سال زندگیه به خودت زهرمارش نکن حرف مردم همیشه هس باور کن اگع تو خوشی هم غرق بودی با ۲ نفر پیدا می‌شد کع حسودیه ترو بکنه چشمت بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه عقد داداشم یه مرده اومده بود می‌گفت زنم رفته چند ساله ولی درخواست طلاق نمیده منم بدم باید مهریه ...

اوووووه پس عفونت تمام‌ هیکل مرد رو میگیره که اگه بخواد اینقدر پارتنر عوض کنه

بعد رو اعلامیه ترحیمش میخوان بنویسن سر چی جونمرگ شد 

یه نفر گفته؟. عزیزم کجای کاری این ن تنها تو دین هست بلکه یک قانون هست حتما تا حالا کارت ب دادگاه نکش ...

کلی گفتم

همون قانون گفت مرد اجازه ی چند همسر عقدی و صیغه ای داری ؟

آیا تو راضی ؟؟؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خودم داروی ضدتشنج مصرف میکنم چون سکته وتشنج همزمان داشتم بچمم ٱتیسمه

عزیزم منم زنداییم مثل شما بود،تحت نظر پزشک بچەهای سالم ب دنیا آوردن

اگە میخوای آدرس بهت بدم،بخدا بچەهاش سالم سالم،ان شااللە قسمت شما هم بشە

تسلیم نشو،هیچوقت زندگیتو‌دو دستی تقدیم یکی دیگە نکن ،هر کی هم چیزی گفت بگو زر مفتش ب شما نیومدە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اره گل گفتی دقیقاشوهر منم هی حسرت میخوره ک چرا زن جذاب و درو داف نگرفته حالا منم چهرم خوبه ها اندامم ...

همش اثرات اینستای مزخرفه 

الکی ک نیس ایمستا رو بستن بازم این ... لعنتی اینستا رو بالا میارن زندگیهامون داغون میکنن

من یه دوست داشتم از هشت سالگیش ،پدر خونده داشت 

اما واقعا مامان باشعوری داشت 

شد زن یه مرده که دو تا بچه داشت 

هر دوشون هم خوشبختانه خونه داشتن 

اقاهه گفته یه خونه رو بدیم اجاره 

مامان دوستم گفته نه اصلا شرط من برا ازدواج اینه تا موقعی ایی که بچم ازدواج نکرده تو همین خونه باشیم دوتایی 

تو اگه زن میخوای من میام اونجا اما نه ۲۴ ساعت 

خلاصه میگفت شبی نشد تو این چند سال که اون اقاهه بیاد خونمون ،یا ببینم مامانمم رفته اونجا شب مونده 

مدرسه داشتم مامانمم میرفت غذایی چیزی درست میکرد ،بعد میومد خونمون 

میدونم یکمی فیلمی شد اما واقعیه😂

الانم که دوستم ازدواج کرده با هم زندگی میکنن 

حالا کار به استارتر ندارم ولی اگه شوهرت یا پدرت زن دوم بگیرن همینو میگی؟؟؟بنظرم از جنایت برزرگتره ،، ...

همیشه خانوم ها رو مقصر ندون

این مردها هستن ک سیرمونی ندارن. تنوع طلب اند

دین اسلامم ک تایید کرده  مردها هم از خدا خواسته 

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

خب مشخصه همیشه در طول تاریخ افرادی بودن که از هر ابزاری به نفع خودشون استفاده کردن، از جمله از دین. ...

من از دین اسلام فقطو فقط از این اجازه ازدواج مجدد برای مردا متنفرم وگرنه با بقیه قوانینش مشکلی ندارم از این صیغه و اینا متنفرم 

گفته ارتباط با نامحرم حرامه اینو خییییلی خوشم میاد اما اونجایی خرابش کرده ک گفته صیغه حلالش میکنه!! خب معلومه دیگه همه آدمای هوس باز چ زن چه مرد با ی آیه مدتی باهم رابطه برقرار میکنن بعدش میرن سراغ بعدی 

خیانت مردا هم اینجوری با صیغه لاپوشانی میشه

فقط اینجاشو بدم میاد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

آره دیگه شوهر منم همینطور تو اینستاگرام پر شده از در و داف میرن اونارو میبینن به ما بی میل میشن همش ...

اونا که زن کسی نیستن ،بی خانواده ان، یعنی شوهرت بی غیرته که دوس داشت زنش تو اینستا لخت و پتی فیلم بذاره؟

یا دافع البلیات
قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

هیچچچچ جای اسلام نگفته زن دوم بگیرید و هیچچچ جا هم اعلام نکرده که قانون خدائه!

زن دوم گرفتن و خیانت کردن هم اتفاقا بسیارررر منع شده در اسلام و گناه بزرگی هم شناخته شده

اون چند همسری ای هم که اسلام ازش حرف زده و بهش اجازه داده اولا شرایط داره دوما مال همون زمان قدیم و فرهنگ قدیم و اعراب بوده نه برای ما

لطفا با اطلاعات غلط وجهه دین رو خراب نکنید